Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

(foto, video) În vacanța mult așteptată cu Banca Socială!

(foto, video) În vacanța mult așteptată cu Banca Socială! Sursa foto: socbank.md

Cinci cei mai norocoși clienți ai băncii au câștigat câte un sejur de o săptămână în Turcia, în hoteluri de 5 stele, pentru 2 persoane. În cadrul campaniei de promovare a depozitului Vacanța de la Banca Socială au fost puse în joc 15 premii: 5 călătorii în Turcia și 10 premii băneşti în valoare de 1000 de lei fiecare. Extragerea premiilor a avut loc pe 26 iulie, la Shopping MallDova, în prezența a zeci de clienți ai băncii și vizitatori ai centrului comercial.
 

Natalia Rahuba, președinte interimar Banca Socială:

”Noi suntem foarte bucuroși că dumneavoastră ați participat la depozitul ”Vacanța”. Noi ne-am străduit să fim recunoscători pentru fidelitatea și participarea dumneavoastră.”

Anatolii Roșco, câștigător:

”A fost o mare surpriză pentru mine, o surpriză plăcută. Cred că voi colabora și în continuare cu Banca Socială pentru că asemenea premii rămân în memorie pentru toată viața. Voi merge în vacanță cu nepotul meu. Cred că și el va deveni clientul Băncii Sociale atunci când va crește.”

O altă câștigătoare din cadrul campaniei organizate de Banca Socială ne-a declarat că va împărți bucuria premiului cu o persoană dragă. Ea va merge în Turcia cu sora ei, care în curând își va sărbători jubileul.

Valentina Boaghe, câștigătoare: 

”Am deschis acest depozit ”Vacanța” și nu m-am așteptat că o să fiu câștigătoarea acestui premiu mare. Voi merge împreună cu sora mea căreia îi voi face un cadou.”

Iar când vor reveni de la mare, sora câștigătoarei îi va urma exemplul.

Eugenia Grama, sora:

”Da, eu mă gândesc să deschid numaidecât un depozit ”Vacanța”, numaidecât.”

Nina Chiorescu, client Banca Socială:

”Este foarte plăcut să primești un premiu de la o așa bancă de încredere în ziua de azi. Eu mă bucur personal pentru cei care au câștigat. Nu toată lumea poate merge la mare din salariu și dacă este așa ofertă noi profităm de ea.”

Aliona Foca, client Banca Socială:

”Este cea mai bună bancă din Moldova cu cele mai bune oferte pentru clienți.”

Atmosfera la eveniment a fost încinsă de interpretul Serj Kuzenkoff. La tombolă au participat clienții care și-au deschis un depozit ”Vacanța” în perioada 20 mai – 20 iulie.

  

  

  

Angela Cojuhari, șef secția depozite persoane fizice;

”Depozitul Vacanța este un depozit deosebit pe piața bancară, deoarece este un depozit cu rată fixă pe 6 luni cu rata destul de atrăgătoare pentru clienți. Clienții au fost foarte activi. În această perioadă, s-au deschis mai mult de 1500 de conturi depozite ”Vacanța.”

Depozitul Vacanța poate fi deschis în continuare, în toate filialele și agențiile Băncii Sociale. “Vacanţa” este un depozit cu termen de 6 luni si o rata fixa: în lei - de 8 procente anual, in dolari si euro – de 5,5 la suta, iar în ruble ruseşti – de 5 procente anual.

Sursa: socbank.md

Noutăți similare