Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704
Mâine: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

(foto, video) Idea Bank din Polonia a lansat bancomatul mobil pentru antreprenori

(foto, video) Idea Bank din Polonia a lansat bancomatul mobil pentru antreprenori Sursa foto: bancherul.ro

Idea Bank din Polonia lansează flota de automobile dotate cu bancomate (ATM), care pot fi comandate la biroul firmei prin intermediul smartphone-ului, scrie paymentscardandmobile.com.

Banca a dotat 4 automobile electrice BMW i3 cu bancomate de tip cash-in. Acestea pot fi chemate de către proprietarii afacerilor mici prin utilizarea aplicației Idea Bank Money Collection.

De asemenea antreprenorii pot face comenzi prealabile cu ora și locația dorită unde trebuie să ajungă automobilul. Clienții pot urmări locația curentă a automobilului pe hartă.

Conform studiilor efectuate de către Idea Bank, unul din 3 proprietari de afaceri utilizează doar tranzacții cash, iar ceilalți utilizează atât cash cât și alte metode de plată. 80% din respondenții băncii livrează personal banii cash la bancă, deseori aceasta se întâmplă seara. Astfel serviciul vine în sprijinul antreprenorilor, care vor economisi timp și nu vor mai fi nevoiți să meargă cu sacoșa de bani la bancă pentru a-i depune în cont.

Primul automobil a fost deja lansat în capitala țării, Varșovia. Automobilul permite clienților să depună și să extragă numerar din ATM. În dependență de popularitatea serviciului, acesta va fi extins și în alte orașe din Polonia.

Proiectul a fost dezvoltat în colaborare cu iTaxi, care a dezvoltat aplicația mobilă (disponibilă pentru Andorid și iOS) ce permite rezervarea. Vedeți în continuare imagini video cu automobilul lansat de către banca poloneză.

Sursa: paymentscardsandmobile.com

Noutăți similare