Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704
Mâine: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

(foto) Ultima inovație în domeniul cardurilor bancare - Cardul Geamăn

(foto) Ultima inovație în domeniul cardurilor bancare - Cardul Geamăn Sursa foto: liviu.lupascu.com

"Mulți îi blamează pe ruși pentru acțiunile efectuate pe plan regional și mondial, însă puțini mai observă și unele raze de lumină care se străbat printre norii de fier", scrie Liviu Lupascu pe blogul personal.

"Bunăoară o rază de aceasta poate fi numită și ultima inovație lansată de ei în sectorul bancar, mai bine zis a cardurilor bancare. Eu, fiind implicat în acest domeniu, nu pot să nu urmăresc inovațiile din domeniu lansate de ruși și ucraineni, care să spun cinstit sunt des catalogați ca pioneri în domeniu (la ruși cei mai tehnologizați sunt AlfaBank, iar la ucraineni - PrivatBank).

Săptămâna trecută, după părerea mea, cea mai tehnologizată bancă rusească - AlfaBank, în colaborare cu Visa, au lansat un produs nou pe piața mondială: Cardul Geamăn.

Acest card presupune un funcțional dublu, cel de card de credit și de debit. Mulți se vor întreba: ”mare lucru, toate cardurile de credit pot fi și de debit”, însă nu, acest card chiar este unic, deoarece pe ambele părți ale plasticului (a cardului) sunt eboșate câte un card.

Pe ambele părți ale cardului sunt indicate datele cardului, inclusiv CVV2, bandă magnetică și microcip. Partea de debit a cardului este de nivel Standard, iar respectiv partea de credit este de nivel Gold.

AlfaBank nu s-a limitat doar la emiterea acestor carduri, ei mai oferă și condiții și servicii avantajoase la acest card:

1. poate fi card salarial (după cum știm la ruși a fost aprobată legea ”об отмене зарплатного рабства”, ce presupune că fiind angajat, poți primi salariu pe cardul oricărei bănci tu dorești);

2. limita de credit până la 300.000 ruble;

3. perioada de grație - 100 zile!

4. dobânda standard la credit 19%;

5. deservirea anuală - 1.490 ruble (în lei - aproximativ 40 lei / lunar);

6. acces internet banking ”Альфа-Клик4”;

7. acces la mobile banking ”Альфа-Мобайл”;

8. acces la sms-notificări ”Альфа-Чек”;

9. partea ”Gold” a cardului permite acces la reducerile partenerilor pentru cardurile Gold.

Acest card, mai bine zis această idee nu a fost utilizată până acum, este genială și banală concomitent, scopul fiind economisirea spațiului în portmoneul clienților."

Sursa: liviu.lupascu.com

Noutăți similare