Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704

(foto) Proprietarul primei spălătorii cu autoservire: „Mulţumesc MAIB că a crezut în mine!”

(foto) Proprietarul primei spălătorii cu autoservire: „Mulţumesc MAIB că a crezut în mine!” Sursa foto: maib.md

Prima spălătorie auto cu autoservire a fost deschisă în Republica Moldova, în baza unei tehnologii moderne, unice nu doar în Moldova ci şi în regiune. Graţie noului serviciu proprietarii de automobile au posibilitatea de a-şi spăla maşinile de sine stătător - rapid, comod şi foarte ieftin - cu doar 10 lei pentru fiecare ciclu de spălare cu apă, cu spumă, cu ceară, cu luci şi curăţarea cu aspiratorul. Această tehnologie este pe larg răspândită în Europa, în special - Germania şi Polonia, fiind o premieră pentru Moldova, Ucraina şi România.

Pentru a lansa această afacere fără precedent, Ion Mămăligă - proprietarul companiei „Versia-Prim” a contractat un credit de la Moldova Agroindbank, investind de asemenea resurse proprii acumulate din munca de peste hotare.

„Mulţumesc celor care m-au ajutat să lansez acest nou gen de business în Moldova, în special băncii „Moldova Agroindbank” pentru faptul că a crezut în mine! Mă bucur că împreună am putut aduce în Moldova această nouă tehnologie, europeană, care oferă proprietarilor de maşini condiţii rapide, comode, practice şi ieftine de a-şi îngriji automobilul”, a menţionat Ion Mămăligă la inaugurarea spălătoriei.

Aceasta este dotată cu tehnică de ultima oră livrată de compania germană - EHRLE, unul din liderii mondiali în producerea şi montarea spălătoriilor auto „fără contact”. Prezent la evenimentul de inaugurare, Jerzy Bobrovic - reprezentantul companiei a afirmat că deschiderea primei spălătorii cu autoservire în Moldova este un pas important pentru EHRLE.

 „Nu este întîmplător deloc faptul că am decis să lansăm acest parteneriat anume cu o companie din Moldova, deoarece ştim că moldovenii cunosc şi preferă să utilizeze producţia înalt tehnologizată”. Oaspetele străin a apreciat că know-how-ul implementat de clientul MAIB a fost făcut cu multă inteligenţă şi profesionaism.

La evenimentul de lansare a participat Maria Morcov, directorul Filialei nr. 16 BC „Moldova Agroindbank” SA, al cărei client a devenit Ion Mămăligă revenind recent după mai mulţi ani de muncă în Federaţia Rusă.

„Ne-a impresionat planul de afaceri propus spre finanţare, îndrăzneţ şi foarte inovativ. Suntem siguri că va prinde rădăcini în Moldova şi în cel mai scurt timp noul serviciu va deveni foarte solicitat printre automobilişti”, a menţionat Maria Morcov.

Prima spălătorie auto cu autoservire s-a situat pe str. Petricani, 20 şi va activa zilnic 24 din 24. În prima zi de activitate a acesteia, toţi proprietarii de automobile au putut testa gratis serviciile de spălare a automobilului de sine stătător pentru a se convinge cât de simplu, rapid şi accesibil este acesta. Cu certitudine afacerea clientului MAIB va uşura viaţa proprietarilor de automobile!

Sursa: maib.md

Noutăți similare