Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

(foto) Moldova Agroindbank se extinde accelerat

(foto) Moldova Agroindbank se extinde accelerat Sursa foto: maib.md

BC „Moldova Agroindbank” SA continuă să-şi extindă accelerat prezenţa - atât prin diversificarea portofoliului de servicii şi produse bancare performante pentru orice categorie de clienţi, cât şi prin creşterea reţelei de filiale şi agenţii.

În doar ultimul an MAIB a inaugurat 15 noi agenţii care deservesc clienţii din cele mai îndepărtate localităţi. Iar pe 20 august reţeaua de vânzări a băncii a mai fost completată cu o agenţie - în oraşul Nisporeni.

Noua unitate s-a situat pe str. Suveranităţii în incinta centrului comercial „Fourchette” şi va activa zilnic, inclusiv sâmbătă şi duminică. Pentru o comoditate maximă a clienţilor, agenţia Moldova Agroindbank va avea program extins de lucru - de la ora 09.00 până la 21.00.

Orice vizitator va putea efectua aici schimb valutar, transfer de bani, achitări servicii comunale. Iar pentru a beneficia de tot complexul de servicii bancare performante oferite de MAIB, clienţii pot veni la Filiala Nisporeni de pe str. Alexandru cel Bun, 67.

MAIB este liderul sistemului bancar din Moldova, cu cele mai mari cote la active, credite, depozite, inclusiv depozite persoane fizice. Moldova Agroindbank are una dintre cele mai mari reţele de vânzări, care cuprinde actualmente 70 filiale şi 40 agenţii în toată ţara.

Sursa: maib.md

Noutăți similare