Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

(foto) Moldova Agroindbank a câștigat turneul Open Cupa Presei la futsal 2015

(foto) Moldova Agroindbank a câștigat turneul Open Cupa Presei la futsal 2015 Sursa foto: apsm.md

Formația Moldova Agroindbank a devenit câștigătoarea din acest an a turneului Open Cupa Presei la fotbal în sală, organizat de Asociația Presei Sportive din Moldova, anunță moldovasport.md.

Competiția, găzduită tradițional de sala polivalentă a Universității de Stat de Educație Fizică și Sport, a reunit echipe de amatori de la instituții media și agenți economici. Cele 8 participante au fost împărțite în două grupe preliminare.

În grupe formațiile au jucat după sistemul circular, după care primele două clasate din fiecare compartiment s-au calificat în semifinale, unde au jucat după sistemul eliminatoriu. Învingătoarele au disputat trofeul, iar echipele pierdante au luptat pentru locul 3.

În meciul decisiv Moldova Agroindbank a surclasat cu scorul de 6-2 lotul de la Prograin. Medaliile de bronz au revenit celor de la Media Sport.

Reprezentanții echipei MAIB au primit și titlurile de cel mai bun jucător al finalei, revenit lui Ogor Nartea, și cel mai bun portar – Vasile Borș.

Componenţa Echipei MAIB la minifotbal: Iurie Gîrlă şi Artur Căldare (antrenori), Igor Nartea (căpitan), Gheorghe Muntean, Sergiu Puiu, Alexandru Paingu, Ştefan Profir, Leonid Bacilo, Sergiu Bortă, Vasile Borş, Ion Rotari, Dumitru Lîsii.

Federația Moldovenească de Fotbal a susținut plenar competiția, asigurînd arbitrajul partidelor, iar echipelor premiante le-a înmânat mingi de fotbal. Asociația Presei Sportive a oferit deținătoarelor locurilor premiante diplome și cupe.

Vedeți în continuare imagini de la finala turneului. Sursa foto: apsm.md

  

  

  

  

  

 

  

Sursa: moldovasport.md / apsm.md

Noutăți similare