Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

(foto) Moldindconbank a deschis o nouă filială în sectorul Rîşcani al mun. Chişinău - Filiala „Moscova”

(foto) Moldindconbank a deschis o nouă filială în sectorul Rîşcani al mun. Chişinău - Filiala „Moscova” Sursa foto: micb.md

La 14 mai 2015, a fost înfiinţată o nouă filială a BC „Moldindconbank” S.A., amplasată în sectorul Rîşcani al capitalei, pe bulevardul Moscova 9/1. 

Deschiderea subdiviziunii noi face parte din strategia băncii de dezvoltare şi extindere a reţelei teritoriale, care în prezent cuprinde 135 oficii amplasate în toate raioanele ţării, şi este a doua ca mărime din Republica Moldova.

Prezent la ceremonia de inaugurare, dl Igor Stratan, vicepreşedintele Comitetului de conducere, a declarat:

„După ce săptămâna trecută am inaugurat Filiala Decebal, iată că astăzi continuăm extinderea reţelei de subdiviziuni Moldindconbank cu încă un oficiu nou amenajat într-un stil unic, cu design modern, ce corespund ultimelor standarde în domeniu”.

Fiind amplasată lîngă artera principală a sectorului Rîşcani, noua filială Moldindconbank oferă un acces mai simplu locuitorilor mun. Chişinău la toate serviciile bancare existente în prezent pe piaţă: credite pentru afaceri şi nevoi personale, depozite, operaţiuni de schimb valutar, transferuri rapide de bani, tranzacţii cu carduri bancare, operaţiuni cu numerar, etc.

De asemenea, filiala este dotată cu bancomat care permite eliberarea numerarului în lei şi valută străină (USD), precum şi efectuarea unui şir de operaţiuni bancare unice pentru Republica Moldova (ex. serviciul Cash by Code).

Pentru persoanele fizice, filiala va activa 6 zile pe săptămână, de luni până vineri, între orele 8:15 şi 18:30, şi sâmbăta între orele 09:00 şi 13:00, iar pentru agenţii economici - de luni pînă vineri, între orele 8:15 şi 17:00.

Vom fi bucuroşi să vă deservim în noua filială a BC Moldindconbank S.A, pe adresa:

Filiala „Moscova”

mun. Chişinău, bd. Moscova, 9/1, MD-2068

Tel: 022 31-03-37

Director – Sergiu Groza

Sursa: micb.md

Noutăți similare