Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

(foto) Moldindconbank a deschis o nouă filială în mun. Chişinău - Filiala „Decebal”

(foto) Moldindconbank a deschis o nouă filială în mun. Chişinău - Filiala „Decebal” Sursa foto: micb.md

La 7 mai 2015, a fost înfiinţată o nouă filială a BC „Moldindconbank” S.A., amplasată în centrul sectorului Botanica al capitalei la intersecţia celor mai importante artere de transport (bd. Decebal şi bd. Dacia).

Prezent la ceremonia de inaugurare, dl Leonid Talmaci, preşedintele Comitetului de conducere, a declarat:

„Noua filială Moldindconbank corespunde ultimelor standarde de amenajare a unităţilor bancare, care au menirea de a oferi clienţilor o atmosferă mai plăcută şi mai  prietenoasă, cu un confort sporit la deservire”.

Astfel, filiala „Decebal” este primul oficiu Moldindconbank amenajat într-un stil nou, cu design modern, dotat cu mobilier ergonomic şi ghişee fără sticlă, asigurînd un proces mai plăcut de comunicare între client şi operator. Totodată, similar altor filiale Moldindconbank, este implementat şi utilizat principiul ghişeului unic, la care clienţii pot beneficia rapid de toate produsele bancare.

Fiind amplasată lîngă cele mai importante căi de acces şi dotată cu parcare pentru automobile, noua filială Moldindconbank oferă un acces mai simplu locuitorilor sectorului Botanica la toate serviciile bancare existente în prezent pe piaţă, iar antreprenorilor - mai multe oportunităţi pentru dezvoltarea afacerilor.

Pentru persoanele fizice, filiala va activa 6 zile pe săptămână, de luni până vineri, între orele 8:15 şi 18:30, şi sâmbăta între orele 8:15 şi 16:00, iar pentru agenţii economici - de luni pînă vineri, între orele 8:15 şi 17:00.

Deschiderea subdiviziunii noi face parte din strategia băncii de dezvoltare şi extindere a reţelei teritoriale, care în prezent cuprinde 134 oficii amplasate în toate raioanele ţării, şi este a doua ca mărime din Republica Moldova.

Vă aşteptăm cu drag în noul oficiu Moldindconbank, pe adresa:

Filiala „Decebal”,

mun. Chişinău, bd. Dacia 23

Telefon: 022 63-07-47

Director – Octavian Manole.

Sursa: micb.md

Noutăți similare