Azi: € 18,9294 lei 0,0834 $ 17,7607 lei 0,0583
Mâine: € 18,9352 lei 0,0058 $ 17,8180 lei 0,0573

(foto) Mai mulţi clienţi ai MAIB au venit după cumpărături la Fourchette şi au plecat cu biciclete cadou

(foto) Mai mulţi clienţi ai MAIB au venit după cumpărături la Fourchette şi au plecat cu biciclete cadou Sursa foto: maib.md

Majoritatea câştigătorilor din prima săptămînă a campaniei naţionale „Vara devine mai frumoasă cu MasterCard”, desfăşurate în parteneriat cu reţeaua magazinelor “Fourchette”, sunt clienţii BC “Moldova Agroindbank” SA. Din cei şapte deţinători de carduri “MasterCard” sau “Maestro”, care au fost selectaţi de către MasterCard Worldwide în cadrul promoţiei, patru sunt deţinătorii de carduri emise de MAIB. Pe lângă reducerea de 5% oferită tuturor participanţilor în cadrul campaniei, aceşti patru norocoşi au obţinut şi cîte o bicicletă de ultima generaţie. 

Este o statistică care reiterează poziţia MAIB în calitate de lider al sectorului bancar naţional.

Aducem felicitări clienţilor Moldova Agroindbank, deţinătorilor de carduri “MasterCard” şi Maestro, care au fost printre primii câştigători ai promoţiei: Dorina Leonti (Cahul); Maria Suhan (Chişinău); Andrei Furtună (Chişinău); Alexandru Luchianenco (r-l Străşeni).

Vicepreşedintele Comitetului de Conducere BC “Moldova Agroindbank” SA, Oleg Paingu, a înmânat certificatele care atestă dreptul câştigătorilor asupra bicicletelor performante şi i-a îndemnat să folosească mai des acest transport ecologic şi util pentru sănătate.

“Vă felicit cu prilejul acestui premiu frumos, care vă oferă ocazia să deveniţi şi mai mari adepţi ai modului sănătos de viaţă. Sper ca premiile oferite de MasterCard şi Moldova Agroindbank să devină, de asemenea, un imbold pentru prietenii, colegii, rudele Dumneavoastră să utilizeze mai frecvent cardurile bancare”, a menţionat Oleg Paingu.

Campania „Vara devine mai frumoasă cu MasterCard” va continua pînă pe 29 august 2015. În această perioadă, toţi deţinătorii de carduri bancare „MasterCard” sau „Maestro” primesc o reducere garantată de 5 la sută la fiecare cumpărătură făcută în orice magazin „Fourchette”.

Pe lîngă reducerea garantată, shoppingul de la „Fourchette” aduce şi cadouri speciale - biciclete. În total, în carul promoţiei vor fi oferite 90 de biciclete, iar oricine achită cu cardul „MasterCard” sau „Maestro” poate deveni câştigător!

Detalii - pe paginile web ale organizatorilor: www.mastercardpriceless.md şi www.furshet.ua.

Sursa: maib.md

Noutăți similare