Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

(foto) FinComBank a fost premiat pentru susținerea necondiționată oferită Întreprinderilor Mici și Mijlocii

(foto) FinComBank a fost premiat pentru susținerea necondiționată oferită Întreprinderilor Mici și Mijlocii Sursa foto: fincombank.com

Banca FinComBank a fost premiată de către Consiliul raional Ungheni pentru susținerea pe care oferă ÎMM-uri, sector considerat motorul dezvoltării economiei Republicii Moldova. Premiul a fost oferit la gala „Businessmanul anului 2015”, eveniment desfășurat pe data de 27 mai în orașul Ungheni.

„Businessmanul anului” a devenit deja o tradiţie de promovare a bunelor practici de succes ale oamenilor de afaceri din raionul Ungheni. Anual, evenimentul întrunește agenți economici, invitați internaționali și reprezentanți ai autorităților locale. Pentru al doilea an consecutiv FinComBank este partenerul acestui eveniment.

FinComBank întotdeauna a susținut activitatea întreprinderilor mici și mijlocii din Republica Moldova, precum și persoanele fizice care practică activitatea de întreprinzător. Mai mult decât atât, la începutul lunii mai 2016, FinComBank a micșorat rata dobânzii la creditele în lei și în valuta străină astfel oferind întreprinderilor mici și mijlocii posibilitatea să-și dezvolte / extindă afacerea. Lansarea acestei oferte confirmă faptul că FinComBank implementează cu succes strategia sa de bancă care susține ÎMM-urile.

În prezent, FinComBank deține 86 de filiale și agenții pe întreg teritoriul Republicii Moldova, inclusiv în orașul Ungheni.

  

  

  

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare