Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704
Mâine: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

(foto) FinComBank a fost premiat la Festivalul iProsop

(foto) FinComBank a fost premiat la Festivalul iProsop Sursa foto: fincombank.com

FinComBank a fost premiat cu diploma de merit în cadrul celei de-a II-a ediții a Festivalului iProsop, eveniment dedicat tradiției prosopului țesut manual și oportunităților antreprenoriale de promovare a culturii. Prin gestul său, organizatorii festivalului au mulțumit banca FinComBank pentru susținerea și efortul depus în calitate de partener al evenimentului.

Festivalul s-a bucurat de un succes enorm, astfel că evenimentul a întrunit circa 3.000 de vizitatori, inclusiv diplomați și oaspeți de peste hotare, care au descoperit portul național, tradițiile și obiceiurile legate de prosop, gastronomia etnică, folclorul, dar și stilul de viață rural. La eveniment au participat 40 de primari din toate raioanele Republicii Moldova și ansambluri folclorice din România.

FinComBank mulțumește organizatorilor acestui eveniment - Primăriei satului Selemet și Asociației Obștească „Familii Migrante”, pentru ocazia unică de a participa la festival.

În activitatea sa, FinComBank susține și promovează cultura şi tradiţiile naționale, fiind partenerul de încredere numeroaselor evenimente culturale, sociale, de agrement și nu numai.

Următorul eveniment cu participarea băncii, va avea loc pe 9 iunie 2016, în orașul Ceadâr-Lunga. În cadrul festivității aniversare, FinComBank va oferi cadouri copiilor/ participanților, iar la stand-ul băncii veți avea ocazia să aflați informații adiționale despre serviciile pe care banca le oferă: Express-Credit, Sunt Mămică/Vârsta de Aur, Western Union, Master Card Promo sau Micro Credit Personal.

  

  

  

  

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare