Azi: € 19,1391 lei 0,0243 $ 17,9693 lei 0,0278

(foto) BC „MOBIASBANCĂ - Groupe Société Générale” S.A. a deschis un sediu nou în municipiul Bălţi

(foto) BC „MOBIASBANCĂ - Groupe Société Générale” S.A. a deschis un sediu nou în municipiul Bălţi Sursa foto: mobiasbanca.md

Marţi, 23 iunie 2015, banca europeană Mobiasbancă a invitat partenerii şi clienţii băncii, reprezentanţi ai administraţiei publice locale, pentru a sărbători deschiderea unui sediu nou al filialei nr.11 în oraşul Bălţi.

Noul edificiu este amenajat conform standardelor inter Grupului Société Générale, şi oferă o gamă completă de servicii bancare atât pentru persoane fizice, cât şi pentru clienţi corporativi. Clienţii sunt deserviţi la ghişeele universale şi  prin consilieri dedicaţi pentru clientelă. De asemenea, pentru comoditatea clienţilor, filiala este dotată cu un bancomat pentru operaţiuni de retragere a numerarului. Cu ocazia deschiderii, clienţii care au vizitat unitatea şi au efectuat operaţiuni în această zi au primit cadouri promoţionale. De remarcat faptul că, la construcţia noului sediu al filialei au fost antrenate în exclusivitate companii locale, din municipiul Bălţi. Noul sediu al sucursalei se află pe strada Ștefan cel Mare nr. 68.

Ceremonia oficială de deschidere a evenimentului a început, tradiţional, prin tăierea panglicii roşii, iar preşedintele băncii, dl. Ridha Tekaia, a adresat un mesaj de felicitare celor prezenţi:

„Deschiderea acestui sediu marchează importanţa strategică a regiunii de Nord a Moldovei şi angajamentul Mobiasbancă la dezvoltarea economică a regiunii. Ne dorim să fim un partener de încredere şi să dezvoltăm relaţii durabile cu clienţii, fiind recunoscuţi pentru susţinerea iniţiativelor antreprenoriale sau a proiectelor administraţiei locale. Am deplină încredere în angajamentul fiecărui membru al echipei care vor oferi servicii de înaltă calitate clienţilor şi partenerilor băncii. Vă doresc succes în noua casă şi rezultate cât mai bune”.

Mobiasbancă este un partener strategic pentru societate, sprijinind iniţiativele sociale din domeniul culturii, mediului înconjurător și sportului. În municipiul Bălţi banca a participat la finanţarea proiectului administraţiei publice locale de iluminare stradală, Centrul Medical ”Incomed” şi a parteneriatului public privat ”Imunotehmed” cu spitalul municipal. Un proiect special, patronat de către preşedintele băncii, Ridha Tekaia, este întreprinderea socială, Centrul de terapie manuală ”San Tao”, în care persoane cu dizabilităţi vizuale prestează servicii de masaj şi terapie manuală.

BC „MOBIASBANCĂ - Groupe Société Générale” S.A. este o bancă comercială universală, care deserveşte peste 118.000 de clienţi activi în sectorul corporativ, IMM-urilor şi de retail prin intermediul unei reţele de 56 de unităţi. În 2015, Mobiasbancă celebrează aniversarea a 25 de ani de activitate în Republica Moldova. Aceasta rămâne prima şi unica bancă din Moldova care deţine certificatul calităţii ISO 9001:2008, asumându-şi angajamentul de a oferi clienţilor săi produse şi servicii calitative, îmbunătăţind în permanenţă nivelul de satisfacţie al acestora. Banca este o subsidiară a companiei internaționale Société Générale - una dintre cele mai mari instituţii financiare din Europa.

Sursa: mobiasbanca.md

Noutăți similare