Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024
Lu: € 19,0208 lei 0,0075 $ 17,6380 lei 0,0069

(foto) BC "EuroCreditBank" S.A. a premiat câștigătorii campaniei promoționale "Magia transferurilor de vară"

(foto) BC Sursa foto: ecb.md

Campania promoţională "Magia transferurilor de vară", organizată de către BC "EuroCreditBank" S.A. în perioada 04 iulie - 30 septembrie 2016, s-a finisat.

Pentru a participa la această promoţie, a fost nevoie să fie efectuat cel puţin un transfer bănesc (de primire şi/sau de expediere) cu o valoare egală sau mai mare de 3000 MDL (sau echivalentul în USD, EUR, RUB) prin intermediul sistemelor de remitere de bani (Zolotaya Korona, MoneyGram, Western Union, Contact, Unistream, Lider, Blizko, Sigue, Ria, Intel Express, inclusiv şi prin sistemul Telebank Money Transfer) oferite de BC "EuroCreditBank" S.A.

Pe data de 7 octombrie au fost desemnaţi câştigătorii şi ulterior a fost organizată înmânarea premiilor. Printre câştigători sunt:

  • Guţu Zinaida – laptop;
  • Budeanu Livia – frigider;
  • Lebedinschi Tamara – maşină de spălat;
  • Spataru Victor – aspirator;
  • Popa Victor – televizor;
  • Aghenie Ana – bicicletă.

Oleg Holban, Preşedintele Comitetului de conducere a băncii a afirmat:

„Este deja a doua promoţie pe care o organizam în acest an pentru că considerăm domeniul transferurilor băneşti foarte important. Echipa BC”EuroCreditBank” S.A. depune zilnic efort pentru îmbunătăţirea expedierilor/primirii transferurilor băneşti. La moment oferim clienţilor noștri posibilitatea de a primi/expedia transferuri băneşti prin intermediul a 10 sisteme cele mai populare. Ceea ce permite expedierea/primirea din orice colţ al lumii. Totodată, ţin să menţionez că se lucrează şi în dezvoltarea canalului online de recepţionare a banilor. Cred că cu toţi deja ştiţi despre Telebank Money Transfer, care vă permite să primiţi banii de la persoanele dragi de peste hotare direct de acasă direct pe contul personal."

EuroCreditBank aduce sincere felicitări tuturor celor ce au câştigat şi informează că în curând va fi lansată şi a 3-a promoţie, dedicată sărbătorilor de iarnă, de aceea îndeamnă clienții să urmărească pagina oficială de Facebook a băncii.

  

  

  

  

Sursa: ecb.md

Noutăți similare