Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

FinComBank susține exportatorii moldoveni în cadrul Forului Exportatorilor

FinComBank susține exportatorii moldoveni în cadrul Forului Exportatorilor Sursa foto: fincombank.com

Astăzi, 26 Noiembrie, FinComBank participă alături de exportatorii moldoveni la Forul Exportatorilor 2015. 

“Forul este o inițiativă mai veche a MIEPO, iar anul acesta se focusează pe următorii piloni: accesul la pieți, accesul la finanțe și accesul la informație, care constituie ingredientele unei strategii de succes”, a declarat Dona Școla, directorul executiv al organizației MIEPO, într-un interviu de pe Mold-Street

La deschiderea evenimentului au luat cuvânt Octavian Calmâc, Viceministru al Economiei, Valeriu Lazăr, Președintele Camerei de Comerț și Industrie al RM, și Dona Școla, care au vorbit despre potențialul exportatorilor moldoveni, noile proiecte și programe, care ar extinde exporturile și ar deschide calea spre noi parteneriate.

Experți ai țărilor Letonia, Irlanda, Elveția și Moldova, dornici să-și împărtășească experiența, au ținut o prezentare în cadrul primei zile a forului. Fiecare expert a vorbit despre pașii întreprinși ai țării în care activează, pe parcursul mai multor ani, pentru a mări exporturile.

Expertul nostru bancar, a discutat cu exportatorii, doar că într-o ambianță mai lejeră - la o ceașcă de cafea.

“Am încercat să le aflu problemele și să le ofer soluții optime, povestindu-le despre produsele de care pot beneficia, create special pentru exportatori. Le-am explicat care sunt condițiile proiectului PAC II, și cum pot adera la acest proiect”, a declarat expertul FinComBank.

Mâine, în cadrul forului vom avea posibilitate să discutăm mai mult cu exportatorii la o masă rotundă.

Suntem gata să oferim condiții bune de finanțare și consultanța necesară, având experiență, resursele și parteneriate externe durabile.

FinComBank. Într-un pas prin viață.

FinComBank este banca orientată spre finanțarea business-ului mic și mijlociu. Coeficientul creditelor acordate  întreprinderilor mici şi mijlocii constituie 65,46% din portofoliu total de credite.

FinComBank pune la dispoziţia clienţilor săi deservirea conturilor, linii de credit, credite investiţionale şi pentru completarea mijloacelor circulante, pachete salariale, credite de consum, depozite cu dobânzi atractive, internet banking, carduri bancare şi alte produse.

 

Pentru detalii vă puteți adresa:

Oficiul Central FinComBank S.A.

mun. Chişinău, str. A. Puşkin 26,

tеlefon: 022 26-99-32

web site: fincombank.com

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare