Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

FinComBank susţine antreprenorii şi vine la Moldagrotech cu oferte speciale

FinComBank susţine antreprenorii şi vine la Moldagrotech cu oferte speciale Sursa foto: fincombank.com

FinComBank S.A. participă la cea de a XXVIII-a ediţie a Expoziţiei internaţionale specializată de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial “MOLDAGROTECH”, care va avea loc în perioada 4-7 martie 2015, la Centrul Internaţional de Expoziţii “Moldexpo”.

Anul acesta banca îşi îndreaptă toată atenţia spre antreprenori, în special, spre cei care activează în sectorul agroindustrial, oferind cele mai bune produse de creditare atât întreprinderilor mici, micro şi mijlocii, cât şi posesorilor de întreprinderi individuale.

Astfel, antreprenorii care intenţionează să-şi extindă afacerea, să cumpere un teren agricol, o încăpere pentru producere sau comerţ, utilaje şi tehnică de ultimă generaţie, pot contracta creditul în valută străină (EUR, USD sau MDL ataşat la valută străină) cu rata promoţională de 6,5% anuală la condiţii speciale.

În perioada 4 martie - 30 aprilie 2015, la accesarea creditului în valută străină cu rata promoţională de 6,5% (EUR, USD sau MDL ataşat la valută străină), FinComBank oferă şi reduceri la:

- deschiderea gratuită a conturilor curente şi autentificarea fără plată a cartelei cu specimene de semnături şi amprenta ştampilei;

- deservirea lunară gratuită ale conturilor curente în decurs de 3 luni după deschiderea lor;

- conectarea gratuită la sistemul Internet Banking “FinComPay”.

În plus, FinComBank oferă perioadă de graţie la rambursarea creditului şi a dobânzii, dar şi posibilitatea stabilirii unui grafic flexibil, în funcție de sezonalitatea afacerii.

Promoţia este valabilă până la 30 aprilie 2015.

Mai mult ca atât, producătorii de fructe sau legume, care doresc să-şi deschidă o linie de procesare, să-şi modernizeze încăperile de prelucrare sau să-şi procure camioane termo, frigo, camioane cu refrigeratoare, ce corespund standardelor EUR 5 sau 6, pot beneficia de creditul aferent Programului Compact pentru investiţii în afacerile agricole. Proprietatea sau serviciile, achitate din resursele programului Compact sunt scutite de la plata taxei pe valoarea adăugată (TVA) și alte taxe vamale.

Toată informaţia despre oferte este prezentată pe site-ul băncii - www.fincombank.com, iar în cadrul Expoziţiei “MOLDAGROTECH”, specialiştii FinComBank vor pune la dispoziţia tuturor celor interesaţi informaţii şi răspunsuri calificate la întrebările legate de ofertele pentru sectorul agricol.

Pentru mai multe informaţii:

МD-2012, Republica Moldova, str.Puskin, 26

Теl.: (+373-22) 776-663

Теl.: (+373-22) 269-888

E-mail: [email protected]

Web site: www.fincombank.cоm

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare