Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

FinComBank reduce dobânda cu 15% pentru toate creditele destinate microbusinessului

FinComBank reduce dobânda cu 15% pentru toate creditele destinate microbusinessului Sursa foto: fincombank.com

FinComBank oferă credite pentru antreprenori individuali și afacerilor micro cu reducere de 15% la rata dobânzii pentru toate creditele destinate microbusinessului. Promoția este valabilă până pe 15 ianuarie 2017. 

„Prosperitatea și succesul clienților noștri ne bucură îndeosebi. De ce? Pentru că și echipa FinComBank își are contribuția, prin soluțiile și produsele de finanțare gândite cu grijă, și măiestrie, aș spune! Și această promoție se înscrie în aceeași abordare”, afirmă Larisa Rudenco, vicepreședintele Comitetului de Conducere S.A. FinComBank.

FinComBank are o experiență de peste 9 ani în domeniul microcreditării, perioadă în care specialiștii băncii au dezvoltat mecanisme și instrumente care contribuie la dezvoltarea afacerilor. Experții FinComBank continuă să analizeze nevoile și doleanțele antreprenorilor, în așa fel, încât, să obțină cele mai eficiente soluții de creditare. FinComBank susține dezvoltarea mediului de afaceri din țară și construiește parteneriate bazate pe încredere, respect, transparență și responsabilitate. Aceste valori contribuie la o politică de creditare echilibrată, transparentă și sigură, care să genereze satisfacție și bunăstare pentru ambele părți: atât clienții băncii, cât și echipa FinComBank.

În acest sens, FinComBank a fost nominalizat în clasamentul portofoliului de credite prezentat de Banca Națională a Moldovei, clasându-se la cele mai performante categorii.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitați/ contactați/ accesați:

МD-2012, Republica Moldova

Municipiul Chișinău, str. Pușkin 26      

Теlefon: (+373-22) 26-99-99

E-mail: [email protected]

Web site: www.fincombank.cоm

Echipa FinComBank – mereu la dispoziția Dumneavoastră!

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare