Azi: € 19,0242 lei 0,0890 $ 17,8816 lei 0,0636
Mâine: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

FinComBank - prima bancă din Republica Moldova ce oferă credite cu cele mai mici dobânzi pentru IMM-uri

FinComBank - prima bancă din Republica Moldova ce oferă credite cu cele mai mici dobânzi pentru IMM-uri Sursa foto: fincombank.com

Începând cu data de 10 mai 2016, FinComBank micșorează rata dobânzii la creditele în lei și în valuta străină oferite pentru întreprinderile mici și mijlocii. Astfel, FinComBank urmează strategia sa de bancă care susține ÎMM-urile.

Circa 75% din totalul creditelor oferite de către FinComBank au fost destinate întreprinderilor micro, mici și mijlocii din țară (situația la 31 decembrie 2015). Pentru anul 2015, 25% din totalul creditelor acordate persoanelor fizice care practică activitatea de întreprinzător in Republica Moldova au fost emise de FinComBank.

FinComBank urmează poziția de pionier în aplicarea celor mai eficiente soluții pentru mediul de afaceri în construirea produselor și serviciilor din domeniul financiar - bancar. Astăzi este o bancă de dimensiuni medii bine poziționată, profitabilă, cu o echipa profesionistă și dedicată. În prezent, FinComBank deține 17 filiale şi 67 agenţii plasate în toată țara, iar clienții băncii includ persoanele fizice, juridice și cetățeni străini.

În martie 2016, FinComBank a fost clasat pe locul 4 în Ratingul transparenței și calității acționarilor din sectorul bancar al Republicii Moldova. Topul a fost creat de Expert-Group Centrul Analitic și Independent. Recent, FinComBank a fost premiată de către organizația internațională VISA pentru implementarea serviciului „Verified by Visa-emisie” (VbV).

_______________________________________________________________________________________________________

FinComBank a fost înființată în anul 1993 și este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative şi investiţionale atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza II (PACII).

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare