Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

FinComBank, premiată de VISA pentru lansarea platformei unice în Moldova, clickpay.md

FinComBank, premiată de VISA pentru lansarea platformei unice în Moldova, clickpay.md Sursa foto: fincombank.com

Pe 21 noiembrie, în cadrul evenimentul „Visa Day 2019”, desfășurat de compania internațională de plăţi VISA, FinComBank a fost onorată cu distincția „CLICKPAY MONEY TRANSFER PLATFORM LAUNCH” pentru platforma inovatoare Clickpay.md ce permite realizarea transferurilor de la card la card. 

Această distincție confirmă aprecierea înaltă a activității și muncii asidue a echipei FinComBank, care face parte din strategia de lungă durată a băncii, una din prioritățile acesteia fiind elaborarea și implementarea pe piața din Moldova a produselor și serviciilor online unice și inovatoare.

Platforma Clickpay.md a fost lansată în toamna anului 2018 şi, la momentul de faţă, împreună cu platformele din Ucraina, este una unică în Europa. Datorită Clickpay.md au devenit posibile transferurile de la card la card, știind doar numărul de telefon mobil al beneficiarului.

Printre beneficiile aduse de Clickpay.md se numără:

  • transferuri de bani de pe orice card, deschis în oricare bancă din Moldova;
  • transferuri de bani între cardurile din același sistem de plăți (Visa→Visa sau Mastercard→Mastercard) și între cardurile diferitor sisteme de plăți (Visa→Mastercard sau Mastercard→Visa);
  • transferuri naționale de bani știind doar numărul de telefon mobil al destinatarului;
  • transferuri de bani în străinătate la cele mai accesibile tarife.

Platforma Clickpay.md este una sigură, deoarece a fost elaborată de către FinComBank în colaborare cu Romcard, lider în furnizarea serviciilor privind tranzacţiile cu carduri bancare din România, care activează în domeniul procesării bancare de peste 20 de ani. De asemenea, este concepută în conformitate cu standardele internaționale de securitate a informațiilor Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), ce țin de stocarea, prelucrarea, transmiterea și gestionarea datelor deținătorilor de carduri, și a primit certificate de securitate din partea SSL (HTTPS).

  

FinComBank exprimă înaltă considerație Companiei globale care activează în domeniul tehnologiei de plată Visa pentru susținerea în realizarea ideilor progresive în domeniul transferurilor bănești!

FinComBank – încă un pas pentru a-ți oferi servicii de calitate!

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactați banca:

Теl.: (+373-22) 26-98-22

E-mail: [email protected]    

Website: www.fincombank.cоm

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare