Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

FinComBank lansează noua modalitate de confirmare a tranzacțiilor cu carduri bancare – cu ajutorul biometriei

FinComBank lansează noua modalitate de confirmare a tranzacțiilor cu carduri bancare – cu ajutorul biometriei Sursa foto: fincombank.com

Pentru utilizatorii cardurilor bancare, care sunt obișnuiți să transfere banii de la card la card (Р2Р), să achite cumpărături pe Internet şi să utilizeze Internet Banking Mobile, FinComBank, în premieră pe piaţa din Republica Moldova, a lansat o nouă modalitate de confirmare a tranzacțiilor – cu ajutorul biometriei!

Noua soluție va permite abonaților aplicaţiei mobile FinComPay să confirme operațiunile, efectuate cu cardurile bancare, în doar câțiva pași simpli. Nu mai este nevoie să memorizați codul 3D-Secure, primit prin SMS de fiecare dată la efectuarea tranzacției, şi de a-l introduce manual în câmpul special al sistemului. Сu FinComBank totul este mai simplu:

  • Efectuați tranzacția online cu cardul.
  • Primiți și aplicați Push-notificare în cadrul aplicației mobile FinComPay. 
  • Folosiţi “Touch ID” sau “Face ID” pentru autentificarea tranzacţiei în aplicaţia mobilă.
  • Atât, tranzacția a fost confirmată cu succes!

Pentru a utiliza nouă tehnologie, instalaţi aplicaţia mobilă FinComPay şi activaţi funcţia Push-Notificare. Totodată verificaţi, dacă regimul de autentificare cu ajutorul biometriei în telefonul Dvs. este activat. 

Un scurt GHID VIDEO vă va ajuta să utilizați noua tehnologie.

Tehnologia 3D-Secure de la VISA (Verified by VISA) şi Mastercard (MasterCard SecureCode) oferă deţinătorului de card posibilitatea de a efectua tranzacţiile pe Internet sigur şi rapid. Dar noua modalitate de confirmare a tranzacţiilor, implementată de FinComBank, va permite realizarea tranzacţiilor în condiţii de maximă siguranţă şi semnificativ va accelera procesul de autentificare a acestora.

Noua tehnologie este concepută în colaborare cu Romcard, lider în furnizarea serviciilor privind tranzacţiile cu carduri bancare din România, care activează mai mult de 20 de ani în domeniul procesărilor bancare, operează în continuare într-un sistem realizat în conformitate cu standardele internaţionale, bazat pe certificatele primite de la organizaţiile internaţionale MasterCard, VISA, American Express, JCB, Diners Club. Din numele FinComBank S.A., Romcard se ocupă de procesarea operaţiunilor.

Fiți online cu FinComBank!

Descărcați gratuit aplicaţia mobilă FinComPay în magazinele Play Market sau App Store.

Nu aveți un card de la FinComBank? Deschideți cardul VISA Classic sau Mastercard Standard GRATUIT ONLINE!

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să contactați:

Теl.: (+373-22) 26-99-99

E-mail: [email protected]

website: www.fincombank.com

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare