Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

FinComBank lansează depozitul Maxima Bonus, un mod avantajos de a investi şi înmulţi banii pe termen lung

FinComBank lansează depozitul Maxima Bonus, un mod avantajos de a investi şi înmulţi banii pe termen lung Sursa foto: fincombank.com

Pentru a îmbunătăţi gama de produse de economisire destinate persoanelor fizice, FinComBank lansează depozitul pe termen de 3 ani - Maxima Bonus, cu dobânda anuală în lei.

Depozitul poate fi contractat fără comisioane la deschidere pe o perioadă de 36 luni cu rata fixă a dobânzii de 7,5% în primul an. În al doilea an, clienţii vor obţine o dobândă mai mare cu 0,5% puncte procentuale, oferite bonus de bancă, iar în al treilea an mărimea bonusului va ajunge la 1%.

Produsul de investiţii şi economie Maxima Bonus presupune depunerea unei sume minime iniţiale de 1 000 lei, iar cea maximă fiind nelimitată. Suma minimă de suplinire este de 1 000 lei lunar. În primele 12 luni rata dobânzii este fixă, ulterior devenind flotantă. Perioada de achitare a dobânzii este lunară, începând cu data încasării mijloacelor băneşti în contul de depozit. Depozitul poate fi prelungit după expirare pe acelaşi termen şi la condiţiile în vigoare la momentul prelungirii.

Alegând depozitul Maxima Bonus în lei, clientul beneficiază de dobânzi avantajoase chiar din prima lună. Acesta poate depune sau retrage banii atât în numerar cât şi prin virament, fiind scutit de orice comision la deschiderea depozitului.

Unul din avantajele depozitului Maxima Bonus în comparaţie cu produsele similare de pe piaţa bancară este condiţia de reziliere a contractului de depozit. Astfel, deponentul poate obţine dobânda fără perceperea comisionului de reziliere anticipată şi poate să o ridice în dependenţă de termen. Spre exemplu, banca achită deponenţilor dobânda în mărime de 100% din suma dobânzii calculate pentru depozitul care a ajuns la termenul de 12 luni, 24 luni, 36 luni.

Creşterea cotei de piaţă pe segmentul depozitelor este unul din obiectivele strategice pe termen lung ale FinComBank. În ultima perioadă banca şi-a îmbunătăţit semnificativ raportul credite depozite, acesta constituind 73,5%, conform datelor pentru nouă luni ale anului curent. În aceeaşi perioadă, portofoliul de depozite al FinComBank a constituit 1,365 mlrd. lei, inclusiv portofoliul pentru persoane fizice a însumat 923,7 mln. lei.

FinComBank îşi propune să devină un partener de încredere pentru clienţii săi şi să le pună la dispoziţie cele mai bune produse financiare şi recomandări. Prin reţeaua sa de 46 de sucursale, deschise pe tot teritoriul ţării, banca oferă o gamă bogată de produse şi servicii pentru toate categoriile de clienţi: persoane fizice, întreprinderi micro, mici şi mijlocii.

Pentru mai multe informaţii despre produs contactaţi:

FinComBank S.A., mun. Chişinău, str. A. Puşkin, 26

Теl.: (+373-22) 269-822

E-mail: [email protected]

Web site: www.fincombank.cоm

Facebook - facebook.com/pages/Fincombank-SA/1503075789949416

Noutăți similare