Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

FinComBank efectuează plăţi prin sistemul “RIA money transfer”

FinComBank efectuează plăţi prin sistemul “RIA money transfer” Sursa foto:

FinComBank pune la dispoziţia clienţilor săi sistemul internaţional de transferuri “RIA money transfer” pentru plăţi în dolari SUA şi Euro.

Astfel, prin intermediul “RIA money transfer”, în câteva minute, fără a deschide un cont la bancă, clienţii FinComBank vor putea efectua transferuri de bani în circa 170 mii locaţii din 133 ţări, precum SUA, Australia, Belgia, Franța, Germania, Irlanda, Italia, Spania, Suedia, Elveția și Marea Britanie ş.a.

“RIA money transfer” este al treilea sistem de transferuri băneşti pentru persoane fizice din lume, fiind deschis în 1987. În 2013, RIA a procesat aproximativ 28 de milioane de transferuri băneşti în valoare de peste 9 miliarde de dolari, printr-o rețea de 235.000 de agenţii la nivel mondial.

FinComBank îşi propune să devină un partener de încredere pentru clienţii săi şi să le pună la dispoziţie cele mai bune produse financiare şi recomandări. Prin reţeaua sa de 46 de sucursale deschise în toată ţara, banca oferă o gamă bogată de produse şi servicii pentru toate categoriile de clienţi: persoane fizice, întreprinderi micro, mici şi mijlocii.

Pentru mai multe informaţii contactaţi:

FinComBank S.A., mun. Chişinău, str. A. Puşkin, 26

Теl.: (+373-22) 269-822

E-mail: [email protected]

Web site: www.fincombank.cоm

Facebook - www.facebook.com/pages/Fincombank-SA

Noutăți similare