Azi: € 19,2765 lei 0,0506 $ 17,6783 lei 0,0301

FinComBank – deținătoarea premiului "Mercuriul de Aur 2016"

FinComBank – deținătoarea premiului Sursa foto: fincombank.com

FinComBank s-a remarcat prin rezultate deosebite în cadrul concursului „Marca Comercială a Anului 2016”, categoria „Servicii financiare, editoriale, de consum și vânzări cu amănuntul”, la nominalizarea „Responsabilă social”, obținând  premiul „Mercuriul de Aur”, demonstrând astfel practicile de succes în domeniul bancar.

Pe parcursul activității sale, FinComBank s-a implicat activ în susținerea diferitor concursuri din domeniul antreprenoriatului, printre care: „Cel mai bun antreprenor din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii din raionul Hîncești”, fiind onorată cu Diplomă de Mulțumire pentru sponsorizare generoasă. Banca nu face excepție nici în rândul tinerilor, oferindu-le suport în dezvoltarea propriilor afaceri, prin împrumuturi la prețuri accesibile și finanțare prin programe internaționale, cum ar fi PNAET.

FinComBank este o bancă de încredere și acordă o atenție deosebită mediului în care activează. Astfel, mamele și pensionarii au parte de oportunități pentru serviciile FinComBank, sub forma cardurilor “Sunt Mămică” și “Vârstă de Aur”, beneficiind de achitarea serviciilor cu cardul la orice punct comercial. Un alt serviciu ce vine să faciliteze experiența clienților FinComBank este Internet Banking FinComPay, ce asigură avantaje precum achitarea gratuită a serviciilor comunale şi altor plăţi, formarea pachetelor de servicii pentru a salva timpul preţios, efectuarea transferurilor între conturile proprii (MDL/EUR/USD) precum şi în afară băncii.

Activitățile zilnice ale băncii demonstrează încă o dată faptul că responsabilitatea socială este prioritatea FinComBank. În cadrul Forumului Național al Femeilor din Republica Moldova (16 decembrie 2016), FinComBank a participat în calitate de partener general și a oferit privilegiul de a cunoaște peste 300 de femei din Republica Moldova care au reușit să se poziționeze în top în diverse domenii de activitate, inclusiv și afaceri.

„Aprecierea pe care o avem din partea clienților noștri ne motivează să devenim mai profesioniști și să avansăm în continuare. Astăzi, antreprenorii îşi doresc mai mult ca oricând de la instituţiile bancare un parteneriat sigur. Prin serviciile bancare și ofertele avantajoase, FinComBank permanent susține agenții economici din toate sectoarele de bază ale economiei țării”, a declarat Elena Stovbun, directorul Departamentului Dezvoltare Business FinComBank.

Anterior, FinComBank a fost premiat de către Camera de Comerț și Industrie (CCI) cu trofeul Mercuriul de Aur 2016 pentru activitatea responsabilă pe care o are banca în domeniul social. La 1 iulie 2017, FinComBank marchează 24 de ani de activitate pe piața bancară a Republicii Moldova.

Despre FinComBank

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază ale economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare