Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

FinComBank - banca care susține tradițiile și patrimoniul cultural național

FinComBank - banca care susține tradițiile și patrimoniul cultural național Sursa foto: fincombank.com

FinComBank vă invită la cea de-a II-a ediţie a Festivalului iProsop, care se va desfăşura pe 5 iunie, în satul Semeleţ, raionul Cimişlia. Evenimentul este dedicat tradiției țesutului manual al prosopului și oportunităților antreprenoriale de promovare în domeniul cultural.

Festivalul va reuni meșteri populari pentru a promova tradițiile și obiceiurile de la sud, legate de portul național, gastronomie, folclor și stilul de viață rural, dar în special prosopul – simbol al patrimoniului cultural național. Festivalul va fi gazda concursului „Polonicul de Aur” – competiție de excelență în gastronomia artizanală.

Vizitatorii vor avea ocazia să achiziţioneze diferite produse artizanale: prosoape, port tradițional, meșteșuguri populare, articole casnice, dar şi se delecta cu expozițiile dedicate prosoapelor, în cadrul cărora specialiștii în domeniu vor explica semnificația ornamentelor, precum și originea lor.

În cadrul festivalului, FinComBank vă invită să vizitați cortul băncii unde veți fi informați de ofertele/serviciile băncii, dar și câștiga cadouri oferite de Western Union.

FinComBank este banca care susține și promovează cultura şi tradiţiile naționale, fiind partenerul de încredere numeroaselor evenimente culturale, sociale și nu numai.

FinComBank – Fii fericit. Azi. Acum.

_______________________________________________________________________________________________________

FinComBank a fost înființată în anul 1993 este una din băncile comerciale universale lider din Republica Moldova. FinComBank oferă un spectru larg de servicii bancare corporative, investiţionale și de asigurare atât cetăţenilor locali, cât şi persoanelor străine. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, la fel şi întreprinderile mari, care reprezintă toate sectoarele de bază a economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII). 

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare