Azi: € 19,0242 lei 0,0890 $ 17,8816 lei 0,0636

FinComBank: Află lumea cu un singur card în buzunar

FinComBank: Află lumea cu un singur card în buzunar Sursa foto: fincombank.com

Vara continuă și vacanțele la fel... 

Știm că sunt zile numărate până la sfârșitul verii, de aceea venim cu niște sfaturi fierbinți pentru vacanța ta de vis.

După preferințele turiștilor din întreaga lume pe primele locuri se află țările Muntenegru și Georgia. Pentru ospitalitate, cultură extraordinară, servicii de înaltă calitate cât și o infrastructură dezvoltată, aceste țări merite să fie vizitate.

Iar pentru ați oferi mai multe motive să mergi în Georgia, te provocăm să participi la First Friday Fireworks, care se va desfășura pe 8 august. În cadrul acestui eveniment puteți vedea cele mai surprinzătoare focuri de artificii.

Dacă alegi Muntenegru și aici nu te vei putea plictisi, deoarece în august 2015 va avea loc International summer carnival. Veți fi uimit de coloritul costumelor și de folclorul local.

Află ce beneficii poți avea...

Acum, cu un singur card în buzunar - Visa, poți călători oriunde în lume, indiferent dacă alegi cele mai populare sau cele mai îndepărtate căi turistice.

Cardul tău Visa este accesibil în peste 10 mln. de puncte, iar 2 mln. de bancomate stau la dispoziția ta 24/24, oriunde în lume pentru ați putea ridica banii.

Mai mult ... Puteți descărca aplicația Visa Explorer pentru a beneficia de cele mai bune oferte atât în Gerogia și Muntenegru cât și în întreaga lume.

Află lumea cu un singur card în buzunar - VISA de la FinComBank.

FinComBank. Într-un pas prin viață

FinComBank este o bancă în continuă creștere, ce vine tot mai aproape de clienții săi, oferindu-le noi oportunități de finanțare și o gamă largă de servicii bancare pentru tine și familia ta, cât și deschizând noi posturi vacante. Astfel contribuim împreună la dezvoltarea economiei naționale.

Biroul Principal

mun. Chișinău, str. Pușkin 26

Теl.: (022) 26-99-32

E-mail: [email protected]

www.fincombank.cоm

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare