Azi: € 18,9352 lei 0,0058 $ 17,8180 lei 0,0573

FinComBank aduce sincere mulțumiri Platformei Femeilor Antreprenoare din Moldova

FinComBank aduce sincere mulțumiri Platformei Femeilor Antreprenoare din Moldova Sursa foto: fincombank.md

Zilele acestea am fost surprinși, dar și încântați când am găsit în oficiul FinComBank o diplomă.

Evident pe parcursul mai multor ani FinComBank a fost premiată de nenumărate ori, dar o Diplomă de gratitudine, recunoaștem, că nu am avut până acum.

Ca de obicei, Platforma Femeilor Antreprenoare din Moldova reușește să ne surprindă.

Suntem încântați că putem să-i aducem un suport în dezvoltare și deschiși de fiecare dată pentru colaborare.

Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) a lansat, în 2013, Platforma Femeilor Antreprenoare cu genericul „La o ceașcă de ceai”.

Obiectivul principal al acesteia este dezvoltarea abilităților profesionale și antreprenoriale ale femeilor de afaceri din țara noastră, prin organizarea diferitelor evenimente: întruniri cu oameni de afaceri remarcabili, femei de succes, traininguri tematice, workshopuri, dezbateri, concursuri, promovări de produse și servicii, master-class-uri, sesiuni de networking şi transfer de bune practici.

FinComBank. Într-un pas prin viață.

FinComBank este banca orientată spre finanțarea business-ului mic și mijlociu. Coeficientul creditelor acordate întreprinderilor mici şi mijlocii constituie 65,46%  din portofoliu total de credite.

FinComBank pune la dispoziţia clienţilor săi linii de afaceri specializate, precum si operaţiuni zilnice, credite investiţionale şi pentru suplinirea mijloacelor circulante, pachete salariale, credite de consum, depozite cu dobânzi atractive, internet banking, carduri bancare şi alte produse.

Pentru detalii vă puteți adresa:

Oficiul Central FinComBank S.A.

mun. Chişinău,

str. A. Puşkin 26,

tеl. 022 26-99-32

Web site: fincombank.md

Sursa: fincombank.md

Noutăți similare