Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

Facilităţi. Avantaje. Oportunităţi – toate la standul MAIB de la expoziţia Imobil 2018

Facilităţi. Avantaje. Oportunităţi – toate la standul MAIB de la expoziţia Imobil 2018 Sursa foto: maib.md

Cauţi oferte atractive pentru achiziţionarea unei locuinţe? BC „Moldova Agroindbank” SA te va surprinde plăcut la expoziţia „Imobil Moldova 2018”, care se desfăşoară în perioada 27-30 septembrie, la centrul expoziţional „Moldexpo” din Chişinău.

Prezentând cele mai convenabile credite imobiliare, Moldova Agroindbank vine, totodată, cu o reducere la suma comisionului unic.

Astfel, vizitatorilor standului MAIB, care sunt interesaţi de achiziţionarea unei locuinţe vor primi şi câte un certificat, în baza căruia vor beneficia de o reducere de 1000 lei la comisionul unic în momentul contractării unui credit imobiliar.

Specialiştii MAIB vă aşteaptă la standul băncii de la expoziţia „Imobil Moldova 2018” pentru a vă oferi mai multe detalii.

Grăbiţi-vă! Numărul certificatelor este limitat.

Liderul sistemului bancar, BC „Moldova Agroindbank” SA, deţine 35% din totalul creditelor acordate persoanelor fizice per sistem. Acest fapt se datorează calităţii produselor creditare, reţelei fizice extinse şi relaţiei bancă-client, încrederea clienţilor fiind o valoare esenţială pentru MAIB.

Sursa: maib.md

Noutăți similare