Azi: € 19,0242 lei 0,0890 $ 17,8816 lei 0,0636

EuroCreditBank și ODIMM au încheiat un parteneriat pentru sprijinul întreprinderilor mici și mijlocii

EuroCreditBank și ODIMM au încheiat un parteneriat pentru sprijinul întreprinderilor mici și mijlocii Sursa foto:

BC „EuroCreditBank” S.A. mereu se gândește la clienții săi lărgind gama de produse și servicii pentru a acorda suport maxim la dezvoltarea afacerilor autohtone. 

Noul parteneriat, între BC „EuroCreditBank” S.A. şi Organizaţia pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM), va oferi noi perspective în dezvoltarea şi oferirea sprijinului întreprinderilor mici, micro şi mijlocii.

Atât în dezvoltarea afacerii cât și în activitatea de zi cu zi pot apărea situații când o companie nu-și poate realiza planurile având la dispoziție doar propriile active. EuroCreditBank oferă credite la condiții convenabile, iar cu ajutorul garanțiilor financiare oferite de ODIMM de credite pot beneficia și întreprinderile ce nu dispun de bunuri suficiente pentru asigurarea acestora.

ODIMM oferă garanții:

  • pe un termen de până la 5 ani în sumă de până la 5 milioane lei pentru întreprinderi active;
  • pe un termen de până la 3 ani în sumă de până la 700 mii lei pentru întreprinderi nou create;
  • pe un termen de până la 5 ani în sumă de până la 500 mii lei pentru tineri antreprenori.

EuroCreditBank a fost fondată în anul 1992. În prezent, aceasta este o instituție bancară cu capital străin 100%. Banca are o rețea formată din 7 filiale și 42 de agenții amplasate la Chișinău și cinci centre raionale din Moldova – Bălți, Orhei, Ungheni, Cahul şi Comrat. Totodată, EuroCreditBank este una din primele instituții bancare care a început să promoveze deservirea telefonică, urmată de deservirea online a clienților, inclusiv produsele bancare virtuale pentru ușurarea accesului clienților la serviciile bancare. EuroCreditBank ocupă una din pozițiile de lider pe piața bancară.

Pentru mai multe informaţii cu privire la creditare şi avantajele garanţiilor ODIMM, formaţi 0 800 500 20 (apel gratuit pe întreg teritoriu Republicii Moldova), iar pentru apelurile internaţionale formaţi +373 22 500-200.

Sursa: ecb.md

Noutăți similare