Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704

„EuroCreditBank” S.A. a sărbătorit 24 de ani de activitate

„EuroCreditBank” S.A. a sărbătorit 24 de ani de activitate Sursa foto: ecb.md

La 30 septembrie 2016 BC „EuroCreditBank” S.A. a sărbătorit 24 de ani de activitate. Cu această minunată ocazie banca a avut un program special, iar fiecare client ce a vizitat banca în această zi a avut parte de mici surprize.

Banca a dorit să demonstreze importanţa fiecărui client pentru sine, ceea ce demonstrează că EuroCreditBank este o bancă flexibilă şi deschisă.

Oleg Holban, Preşedintele Comitetului de conducere a Băncii s-a adresat colectivului băncii cu următorul discurs:

„Timp de 24 de ani, banca noastră a demonstrat de nenumărate ori o activitate transparentă, profesionistă, a făcut faţă diferitor provocări. Evident că toate acestea se datorează în mare parte şi întregii echipe, căreia eu personal îi mulţumesc mult, pentru aportul zilnic pe care îl au ei în dezvoltarea băncii. De asemenea aş vrea să mulţumesc şi clienţilor noştri, care ne-au fost mereu alături.”

Iurie Cataraga, Prim-Vicepreşedinte Comitetului de conducere a menţionat:

„Pe toată perioada acestor 24 de ani de activitate, BC „EuroCreditBank” S.A., a fost în permanentă dezvoltare, oferindu-le clienţilor săi cele mai moderne soluţii pentru afacerea sa. Vreau să spun că acest curs o să-l menţinem şi pe viitor. Consider că anume dezvoltarea aplicaţiilor bancare şi serviciilor electronice va uşura cu mult deservirea bancara. Mulţumim clienţilor, care timp de 24 de ani ne-au provocat la diferite încercări, datorită cărora Banca a fost mereu în dezvoltare.”

De menţionat este faptul că la ziua de azi, reţeaua BC „EuroCreditBank” S.A. numără 7 filiale şi 41 de agenţii, iar numărul total de angajați este de 323 de persoane. Este una din cele mai lichide bănci din Moldova – lichiditatea curentă la data de 31.08.2016 este de 60,18% (media pe sistem bancar este de 46,09%), Suficienta capitalului ponderată la risc este de 117,35%. Ponderea creditelor neperformante este de doar 7,43% (media pe sistem fiind 16,51%). Rentabilitatea activelor fiind de 3,16%.

Sursa: ecb.md

Noutăți similare