Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

E simplu să ai „Prima casă” cu Moldindconbank

E simplu să ai „Prima casă” cu Moldindconbank Sursa foto: micb.md

Îți dorești o locuință proprie pentru familia ta? Alege creditul „Prima casă” de la Moldindconbank și spune adio chiriei!

Din 20 martie 2018, Moldindconbank se alătură unuia din cele mai așteptate proiecte - Programul de Stat „Prima casă”, lansat în premieră pe țară de către Guvernul Republicii Moldova în colaborare cu Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).

Fiind una din cele mai mari și inovative bănci din Moldova, Moldindconbank și-a propus prin intermediul programului „Prima casă” să ofere cetățenilor condiții simplificate de acces la creditele ipotecare, pentru procurarea unei locuințe, iar tinerelor familii – oportunitatea de a se stabili în Moldova în propria casă.

Beneficiar al programului „Prima casă” poate fi orice cetăţean al RM angajat în țară, care dispune de venituri din surse oficiale și are vârsta de până la 45 de ani.

Avantajele programului sunt:

  • Suma creditului - până la 90% din costul locuinței (însă nu mai mult de 900 mii lei);
  • Perioada creditului – până la 25 ani;
  • Dobânzi avantajoase și fără comisioane lunare de administrare;
  • Posibilitatea procurării unei locuințe la alegere de pe întreg teritoriul RM.

Astăzi, Moldindconbank este unul din cei mai mari creditori ai economiei și populației Republicii Moldova (cca 20% cota de piață), deținând cea mai extinsă reţea națională de oficii bancare (194 subdiviziuni), prin intermediul căreia oferă cele mai variate și inovative produse bancare.

Pentru detalii despre programul „Prima casă” accesați www.micb.md sau vizitați sucursalele Moldindconbank.

Sursa: micb.md

Noutăți similare