Azi: € 19,6490 lei 0,0750 $ 17,2186 lei 0,0197

Doi clienţi MAIB vor pleca la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018

Doi clienţi MAIB vor pleca la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 Sursa foto: maib.md

Moldova Agroindbank şi Visa Inc au desemnat câştigătorii campaniilor naţionale şi individuale „Sunteţi încântaţi de victorii, cu noi ele sunt mai aproape”. Este vorba de doi clienţi MAIB, Vasile Borş şi Cătălina Ibriciuc, care au devenit câștigătorii campaniilor şi vor avea ocazia de a participa la cel mai grandios eveniment sportiv al anului 2018 – Jocurile Olimpice de Iarnă din Pyeongchang, Coreea de Sud.

Premiile au fost înmânate de către Oleg Paingu, Vicepreşedintele Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank:

„Toate campaniile, organizate de Moldova Agroindbank în parteneriat, sunt gândite pentru clienţii noştri, în vederea stimulării şi fidelizării acestora. Astăzi, avem o dublă satisfacţie, deoarece doi clienţi al MAIB vor participa la Jocurile Olimpice de Iarnă. Vă dorim o călătorie frumoasă, cu emoţii şi impresii pozitive.”

Câştigătorul campaniei individuale organizate de MAIB şi Visa, Vasile Borş, a menţionat că este un amator al sportului şi aşteaptă cu nerăbdare să plece în Pyeongchang.

„Este un moment unic, de anvergură mondială, la care nu fiecare poate participa. Vreau să mulţumesc Moldova Agroindbank şi companiei Visa pentru această şansă. Demult utilizez cardurile, în special Visa. Ştiam că este comod, sigur şi operativ, iar acum am descoperit că este şi câştigător”, a spus domnul Borş.

Cătălina Ibriciuc, câştigătoarea campaniei naţionale, a recunoscut că a trăit emoţii la maxim, când a fost anunţată că va beneficia de o călătorie la Jocurile Olimpice:

„Iniţial am crezut că este o farsă. Am realizat că sunt norocoasă, după ce repetat m-au sunat reprezentanţii Moldova Agroindbank. Voi pleca cu un prieten. Am citit că în februarie acolo este organizat un festival internaţional de shopping şi aş vrea să îl vizitez. Prima dată câştig şi, cu siguranţă, voi mai participa la astfel de campanii. Îndemn toţi clienţii Moldova Agroindbank să utilizeze cardurile la achitările online, pentru că este comod şi aduce noroc”.

Extragerea premiilor a avut loc pe data de 29 decembrie 2017. Participanţi ai campaniilor naţionale şi individuale au devenit deţinătorii cardurilor Visa emise de MAIB, care au achitat produse şi servicii la POS-terminale pe teritoriul Republicii Moldova sau peste hotare, precum şi au efectuat plăţi online, după care au înregistrat tranzacţiile pe site-ul www.cis.visa.com. Câştigătorii vor beneficia de o călătorie pentru 2 persoane la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018.

MAIB este liderul sistemului bancar din Moldova, deservind un număr impunător de carduri bancare a 3 sisteme internaţionale de plăţi. Totodată, banca deţine cea mai mare reţea de deservire a cardurilor: 280 ATM-uri şi peste 5000 POS-terminale, inclusiv cu tehnologia contactless.

Moldova Agroindbank şi compania Visa colaborează de peste 15 ani. MAIB emite o gamă largă de carduri bancare Visa, printre care Visa Classic, Visa Gold, Visa Platinum.

 

Sursa: maib.md

Noutăți similare