Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Distincție de aur pentru excelență în activitate pentru Ridha Tekaia, Președintele Mobiasbanca - Groupe Société Générale

Distincție de aur pentru excelență în activitate pentru Ridha Tekaia, Președintele Mobiasbanca - Groupe Société Générale Sursa foto: mobiasbanca.md

Președintele Mobiasbanca - Groupe Société Générale, Ridha Tekaia a fost decorat de statul francez cu distincția de aur - Medalia Muncii pentru cariera sa în sectorul privat.

La 21 aprilie 2016, Ridha Tekaia a fost distins cu onorifica medalie de aur ”Médaille Or du Travail” pentru o carieră de succes, dintre care 29 de ani în Groupe Société Générale, într-un cadru solemn la reședința Ambasadei Franței în Republica Moldova.

Ceremonia oficială de înmânare a distincției a fost onorată de Excelența Sa, Pascal Vagogne, Ambasadorul Franței în Republica Moldova, Sergiu Cioclea, Guvernatorul Băncii Naționale, E.S. Pirkka Tapiola, șeful Delegației Uniunii Europene în RM, E.S. Ulrike Knotz, Ambasadorul Germaniei în RM, Julia Otto, Șeful Oficiului de Tară a Băncii Europene pentru Dezvoltare și Reconstrucție, alți oficiali.

Pascal Vagogne a menționat:

„Medalia Muncii este o distincție cu istorie, decernată de către statul Francez pentru efectuarea serviciului onorabil și inițiative remarcabile realizate de angajați în profesia lor. Președintele Mobiasbancă, Ridha Tekaia, de-a lungul carierei sale a dat dovadă de un profesionalism remarcabil în diverse funcții pe care le-a ocupat în multe țări ale lumii. Sunt onorat să ofer această distincție unei personalități cu multiple calități remarcabile, unui lider autentic și unei persoane cu un adevărat simț al valorilor.”

Ridha Tekaia a mulțumit pentru recunoaștere statului francez și a subliniat că este onorat să reprezinte țara sa oriunde în lume. Președintele a mai menționat că este recunoscător pentru oportunitatea de a-și desfășura o importantă parte din viață în spiritul valorilor Grupului, pe care este onorat să-l servească în continuare prin noi proiecte de dezvoltare în beneficiul clienților.

Președintele și-a început activitatea de muncă în cadrul uneia dintre cele mai importante instituții financiare din Europa, Grupul Société Générale, în anul 1987. Pe parcursul carierei sale a ocupat diverse funcții atât în reţeaua franceză, cât și în diferite subdiviziuni ale Grupului. Pe parcursul a 29 de ani a acumulat o experiență impresionantă în sectorul financiar, pe care o împarte cu clienții săi pentru a-i ajuta să-și realizeze planurile ambițioase de dezvoltare ale afacerilor lor.

Fiind la cârma Mobiasbancă din mai 2012, a reușit să aducă instituția într-o poziția de top pe piața bancară în termeni de profitabilitate și eficiență, fiind astăzi o bancă ce se bucură de stabilitate financiară, încrederea clienților și susținerea partenerilor internaționali de dezvoltare.  În prezent, în calitatea sa de președinte a Asociației Investitorilor Străini din Moldova, Ridha TEKAÏA contribuie la dezvoltarea climatului investițional și a economiei țării. Este un adevărat promotor al culturii moldovenești și talentelor autentice autohtone, fiind un susținător al comunității în care își desfășoară activitatea. Pentru angajații Mobiasbancă reprezintă un model de excelență și profesionalism, un adevărat lider cu viziune care știe să impulsioneze echipa către un scop comun și noi realizări.

Sursa: mobiasbanca.md

Noutăți similare