Azi: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

Deutsche Bank va interzice angajaților să trimită SMS-uri de pe telefoanele de serviciu

Deutsche Bank va interzice angajaților să trimită SMS-uri de pe telefoanele de serviciu Sursa foto: marketingland.com

Deutsche Bank va interzice angajaților să trimită SMS-uri de pe telefoanele de serviciu, în cadrul măsurilor de îmbunătățire ale standardelor de conformitate. Funcția va fi oprită în acest trimestru, au anunțat recent directorul pentru reglementări, Sylvie Matherat, și directorul operațional Kim Hammonds, printr-un memo adresat angajaților, scrie profit.ro cu referire la news.ro și Bloomberg.

Spre deosebire de emailuri, mesajele text nu pot fi arhivate de către bancă, a explicat o persoană apropiată situației.

Deutsche Bank lucrează la îmbunătățirea conformității și la refacerea reputației afectată de o serie de anchete legate de rolul băncii în vânzarea de obligațiuni toxice, manipularea dobânzilor și incapacitatea de a preveni posibile tranzacții de spălare a banilor în Rusia.

Directorul general John Cryan a făcut din schimbarea culturii organizaționale a băncii un element central al planului de refacere a instituției.

Cryan a încheiat în decembrie un acord de principiu, de 7,2 miliarde de dolari, cu Departamentul de Justiție din Statele Unite, pentru închiderea unei investigații referitoare la vânzările de instrumente financiare garantate prin ipoteci, înainte de criza financiară.

Sursa: profit.ro

Noutăți similare