Azi: € 18,7943 lei 0,1113 $ 16,5159 lei 0,0261
Mâine: € 18,9254 lei 0,1311 $ 16,5932 lei 0,0773

Descoperă orașul etern – Roma cu cardul Mastercard de la Victoriabank

Descoperă orașul etern – Roma cu cardul Mastercard de la Victoriabank Sursa foto: victoriabank.md

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de la lansarea primului card bancar, Victoriabank în parteneriat cu Mastercard, lansează campania  „Vacanța la Roma” pentru a-și bucura clienții cu premii promoționale.

Astfel, în perioada 20 octombrie – 20 decembrie, achitările cu cardul Mastercard de la Victoriabank, vor oferi șanse clienților de a deveni câștigători ai premiul mare – o excursie la Roma pentru 2 persoane, sau posesori ai unuia din cele 100 rucsacuri stilate pentru călătorii.

Fiecare 20 de lei achitați, pentru produse și servicii la puncte comerciale, în mediul on line sau prin intermediul aplicației mobile, oferă șanse de câștig; o șansă – achitarea cu cardul Mastercard existent; două șanse  - achitarea cu cardul Mastercard din linie de carduri cu design nou; trei șanse – achitarea prin intermediul aplicației mobile, VictoriaPay. Mai multe achitări, mai multe șanse de câștig.

În plus, în perioada campaniei Victoriabank va emite cardul MasterCard Standard și MasterCard GOLD, din linia nouă de carduri, gratis și fără depunerea minimă inițială.

Achitați cu cardul Mastercard de la Victoriabank și invitați persoana dragă în călătoria la Roma!

În fiecare an, Victoriabank lansează oferte noi pentru clienții săi, gândite să răspundă necesităților consumatorilor, creând, astfel și un mediu prielnic pentru activitatea de fiecare zi a acestuia prin elaborarea unor instrumente simple, flexibile și comode de achitare, dar și elegante, lansând anul acestea o noua linie de carduri, cărora le-a atribuit nu doar o valoare financiară, dar si una culturală.

Mai multe informații despre promoția „Vacanța la Roma” găsești pe site-ul www.victoriabank.md.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank investește în tehnologii

Aplicația mobilă de internet banking by Victoriabank devine și mai accesibilă pentru toți clienții deținători de smartphone Apple. Acum, dacă actualizezi sau descarci VictoriaMobile pe iPhone ...