Depozitul “Oferta de Sărbători” de la MAIB - opţiune justă!

Depozitul “Oferta de Sărbători” de la MAIB - opţiune justă! Sursa foto: maib.md

Derutaţi de numeroasele oferte ale băncilor comerciale privind acceptarea depozitelor, clienţii deseori întâmpină dificultăţi în alegerea soluţiei care este cel mai bine adaptată necesităților lor. Adevărul incontestabil este că opţiunea cea mai bună este determinată de siguranţa, confortul şi atractivitatea condiţiilor pe care le poate oferi o bancă.

BC “Moldova Agroindbank” SA răspunde acestei formule, pentru că are cele mai mari active şi este cel mai mare participant al Fondului de garantare a depozitelor. De asemenea, banca oferă modalităţi comode de deservire la distanţă şi lansează în mod sistematic oferte avantajoase.

În această ordine de idei, MAIB a lansat un nou depozit - “Oferta de Sărbători” care la fel se distinge prin atractivitate şi actualitate, depozitul fiind prilejuit de sărbătorile tradiţionale de iarnă. Oferta va fi valabilă până pe 31 ianuarie 2015 inclusiv.

Suma minimă pe care persoana o poate depune, conform “Ofertei de Sărbători”, constituie 500 de lei. Rata dobânzii constituie 8,5 la sută anual, aceasta fiind plătită lunar la contul curent sau de card al depunătorului. Sunt permise depuneri suplimentare. Clientul îşi poate suplini contul atât de la filialele MAIB, cât şi prin transfer din alte bănci comerciale. Mai mult, clientul o poate face fără să fie constrâns de programul activităţii băncii, direct de pe canapeaua de acasă prin intermediul sistemului de deservire la distanţă Internet Banking M@IB.

Personalul profesionist şi binevoitor din cadrul filialelor BC “Moldova Agroindbank” SA vă va oferi informaţii necesare pentru ca Dumneavoastră să puteţi alege soluţia cea mai potrivită. De asemenea, puteţi consulta specialiştii de la Call Center 022-26-89-98.

Siguranţa, confortul şi atractivitatea ofertei pe care le poate oferi o bancă sunt argumente incontestabile în alegerea unui depozit. Depozitul “Oferta de Sărbători” de la Moldova Agroindbank este o opţiune justă!

Moldova Agroindbank. Puterea stă în noi!

Sursa: maib.md

Noutăți similare