Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704

De sărbători, FinComBank elimină graniţele

De sărbători, FinComBank elimină graniţele Sursa foto: fincombank.com

În perioada sărbătorilor de iarnă, FinComBank le dăruieşte clienţilor săi bucuria întâlnirii cu cei dragi aflaţi peste hotare, lansând  acţiunea “FinComBank elimină graniţele”, ediţia a II-a.

Participanţii la promoţie care îşi vor ridica transferurile băneşti la sucursalele băncii, vor putea câştiga unul din cele 100 premii băneşti sau unul din cele cinci cupoane pentru procurarea unui bilet de avion spre ţara din care i-au venit remitenţele. Promoţia se va desfăşura în perioada 3 decembrie 2014 până la 31 ianuarie 2015.

Potrivit condiţiilor de participare la acţiune, clienţii care vor ridica transferurile băneşti la unităţile FinComBank, urmează să trimită un SMS la numărul de telefon 2211, cu numărul transferului pentru care vor primi o notificare de confirmare. Participanţii care au ridicat pe parcursul perioadei acţiunii promoţionale nu mai puţin de 5 transferuri, în sumă nu mai mică de 500 Euro (sau echivalentul acestei sume în altă valută) pot participa la extragerea celor 5 cupoane pentru procurarea biletelor de avion în ţara de unde a fost trimis transferul. Banca achită 500 Euro din costul biletului, însă dacă acesta este mai mare, clientul îşi achită restul sumei. Tariful pentru un SMS constituie 1,80 lei.

Transferurile pot fi ridicate prin sistemele internaţionale Western Union, Blizko, Золотая Корона, Юнистрим, Анелик, Leader, RIA, Contact.

FinComBank îşi propune să devină un partener de încredere pentru clienţii săi şi să le pună la dispoziţie cele mai bune produse financiare şi recomandări. Prin reţeaua sa de 46 de sucursale deschise în toată ţara, banca oferă o gamă bogată de produse şi servicii pentru toate categoriile de clienţi: persoane fizice, întreprinderi micro, mici şi mijlocii.

Pentru mai multe informaţii contactaţi:

FinComBank S.A., mun. Chişinău, str. A. Puşkin, 26

Теl.: (+373-22) 269-822

E-mail: [email protected]

Web site: www.fincombank.cоm

Facebook - www.facebook.com/pages/Fincombank-SA

Sursa: fincombank.com

Noutăți similare