Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482
Mâine: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Cu LiberCard cumpărăturile devin mai frumoase și accesibile

Cu LiberCard cumpărăturile devin mai frumoase și accesibile Sursa foto: maib.md

A devenit deja posibil să cumperi orice și oricând. Moldova Agroindbank a lansat primul card de cumpărături fără dobândă – LiberCard. 

LiberCard este despre libertate, emoţii şi zâmbete.

În dorința de a fi mai aproape de clienţi, MAIB a creat o nouă versiune a paginii www.libercard.md mai compactă și accesibilă.

Aici vei găsi mai multe informații despre LiberCard: cum îl utilizezi la cumpărături, cum îți calculează sumele lunare pe care să le întorci pentru fiecare cumpărătură şi chiar poţi depune o cerere online pentru a obține propriul card.

Şi cel mai important: aici găseşti partenerii darnici, produsele şi serviciile pe care poţi să le procuri imediat şi să le achiţi în tranşe egale. MAIB a creat un catalog comod pentru a găsi produsul dorit, magazinul potrivit, ratele oferite, adresele magazinelor, dar şi locaţiile pe hartă. Iar de pe telefonul mobil din aplicația MAIBank poţi găsi cel mai apropiat magazin.

Dacă ești în căutarea unei săli de sport, categoria Sport/Fitness îți prezintă toți partenerii, toate sălile de sport, descrierea fiecărei săli de sport și adresele unde le găsești. Dacă ești în căutarea mobilierului, tot pe www.libercard.md găsești toți partenerii de unde poți cumpăra piese de mobilier pe placul tău. De asemenea, dacă ai nevoie de o anumită procedură medicală, dar nu îți ajung bani, pe www.libercard.md găsești clinicile la care să mergi și să achiți mai târziu, în rate și fără dobândă. Atât de simplu!

Ești așteptat pe pagina www.libercard.md să descoperi și să te bucuri de cumpărături cu LiberCard de la Moldova Agroindbank.

Sursa: maib.md

Noutăți similare