Azi: € 20,4127 lei 0,0672 $ 18,1955 lei 0,0130

Creditele MAIB îţi dublează posibilităţile - Uşor. Onest. Avantajos.

Creditele MAIB îţi dublează posibilităţile - Uşor. Onest. Avantajos. Sursa foto: maib.md

Îţi doreşti să faci o achiziţie importantă pentru familia ta, să achiţi studiile sau călătoria la care ai visat un an întreg? Indiferent ce ai intenţiona, Moldova Agroindbank îţi dublează posibilităţile, pentru ca planurile tale să se realizeze uşor, onest, avantajos.

Acum, în toate sucursalele Moldova Agroindbank poţi beneficia de creditul „Multiopţional” în valoare de până la 200 000 lei, fără gaj.

Mai mult ca atât, pentru a satisface necesităţile clienţilor, Moldova Agroindbank a prelungit campania promoţională la creditele de consum şi ipotecare până la data de 31 ianuarie 2019, astfel încât tu să-ţi realizezi planurile mai convenabil, cu rate ale dobânzii avantajoase la:

În plus, dacă ai contractat deja un credit la o altă instituţie financiară, îl poţi refinanţa, iar MAIB îţi oferă zero comision!

Pentru orice plan ai avea, la MAIB vei găsi mereu deschidere, receptivitate şi consultanţă profesionistă privind rata dobânzii sau oricare alte informaţii.

Optează pentru un credit la Moldova Agroindbank! Uşor. Onest. Avantajos.

Pentru mai multe detalii, apelează Call Center la 022 268 999 sau vizitează sucursalele băncii.

Sursa: maib.md

Noutăți similare

Vouchere de vacanţă de la MAIB şi Western Union

Continuă promoţia „Trimite dragostea acasă şi câştigă chiar acum” lansată de Western Union, astfel că transferurile de bani primite sau expediate în sucursalele Moldova Agroindbank sunt tot mai norocoase ...