Azi: € 19,0242 lei 0,0890 $ 17,8816 lei 0,0636
Mâine: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124

Credite Rapide Agri de la Victoriabank – soluția pentru afacerea ta

Credite Rapide Agri de la Victoriabank – soluția pentru afacerea ta Sursa foto: victoriabank.md

Toamna e plină de roade, iar asta înseamnă - un sezon foarte încărcat pentru agricultori. Victoriabank vrea să ai cu o grijă mai puțin, de aceea îți oferă acces facil la finanțare cu Creditele Rapide Agri

Fie că dorești să-ți reînnoiești tehnica agricolă, să mărești suprafața cultivată, sau, de ce nu, să refinanțezi creditele contractate de la alte bănci, începând cu 1 septembrie, banca îți oferă soluții pentru nevoile firmei tale cu Creditul Rapid Agri pentru Investiții și Credit Rapid Agri pentru Lucrări Agricole.

Beneficiezi de până la 1 milion de lei, rapid și fără garanții materiale, pentru investiții în afacerea ta și pentru lucrări agricole, pe o perioadă de până la 18 și 60 de luni.

Vino la sucursala Victoriabank la care te deservești, completează cererea pentru credit, iar de restul se ocupă banca!

Victoriabank este în topul celor mai mari bănci din Republica Moldova, ce oferă o gamă largă de produse și servicii, dedicate atât persoanelor fizice cât și IMM-urilor, clienților Medii și Mari Corporativi, prin diverse canale de distribuție: unități bancare, ATM-uri și POS-terminale, dar și online banking (VB24). La începutul anului 2018, Victoriabank a devenit parte a celui mai mare grup financiar din România - Banca Transilvania. Aderarea Victoriabank la Grupul Financiar - Banca Transilvania a marcat începutul unui nou capitol în dezvoltarea mediului bancar și de afaceri al Republicii Moldova.

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...