Azi: € 19,2067 lei 0,1825 $ 17,9940 lei 0,1124
Lu: € 19,1634 lei 0,0433 $ 17,9971 lei 0,0031

Corneliu Ghimpu a fost ales noul Președinte al Comitetului de Direcție al Victoriabank

Corneliu Ghimpu a fost ales noul Președinte al Comitetului de Direcție al Victoriabank Sursa foto: realitatea.md / Biblioteca ”Onisifor Ghibu”

Despre acest fapt anunță un comunicat al băncii, plasat pe site-ul oficial. Decizia a fost luată de către Consiliul de Administrație al băncii, care s-a întrunit la 14 octombrie 2016. 

Astfel, domnul Corneliu Ghimpu (foto), va succeda în această funcție pe doamnna Natalia Politov-Cangaș. Candidatura lui Corneliu Ghimpu urmează să fie aprobată de către Banca Națională a Moldovei.

De asemenea la ședința Consiliului de Administrație a fost aleasă și conducerea acestuia - domnul Vuctor Țurcan (Președinte al CA) și domnul Ion Prisăcaru (Vicepreședinte al CA).

Vedeți în continuare anunțul integral al băncii.

“La data de 14 octombrie 2016, a avut loc prima ședință a Consiliului de Administrație al B.C. „VICTORIABANK” S.A. în noua sa componență. În cadrul ședinței au fost aleși în calitate de Președinte al Consiliului de Administrație (CA) - Victor Țurcan și în funcția de Vicepreședinte CA - Ion Prisăcaru, iar în calitate de Președinte al Comitetului de Direcție (CD) a fost desemnat Corneliu Ghimpu, care până în prezent a exercitat funcția de Prim-vicepreședinte CD.

În numele CA și CD, B.C. „VICTORIABANK” S.A. aduce aprecieri și mulțumiri Nataliei Politov-Cangaș, care în funcția sa de Președinte CD a asigurat creșterea și dezvoltarea durabilă a Băncii.

B.C. „VICTORIABANK” S.A., participant important al pieței financiare din Republica Moldova, va menține în continuare o calitate înaltă a serviciilor prestate și va desfășura activitatea sa în baza principiilor de guvernanță corporativă.

Cu respect,

Comitetul de Direcție

B.C. „VICTORIABANK” S.A.”

Sursa: victoriabank.md

Noutăți similare

Victoriabank a achiziționat BCR Chișinău

Victoriabank a achiziționat azi BCR Chișinău și marchează astfel o premieră pe piața din Republica Moldova: o bancă locală cumpără integral o altă instituție bancară din Moldova ...