Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Comerțbank vine cu un nou serviciu pentru clienții săi – Bancassurance

Comerțbank vine cu un nou serviciu pentru clienții săi – Bancassurance Sursa foto: comertbank.md

Începând cu 17 noiembrie 2014 noul serviciu Bancassurance va deveni accesibil pentru toți clienții BC Comerțbank SA. Acum clienții băncii pot achiziționa produse de asigurări direct la sediul băncii, ceea ce le permite să economisească timp personal, dar și să încheie mai rapid contractele de asigurare. Comerțbank evoluează în calitate de agent de asigurări și încheie contracte de asigurare cu clienții, în baza acordului de parteneriat încheiat cu societatea de asigurări C.A. Donaris Vienna Insurance Group S.A.

Clienții acestui serviciu pot fi atât persoane juridice, cât și fizice, care doresc să achiziționeze polițe de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto (AORCA) și „Cartea Verde”, precum și polițe de asigurare benevolă a imobilelor, autovehiculelor (CASCO). Clientul băncii poate folosi serviciul bancassurance și în alte scopuri personale, de exemplu, pentru asigurările medicale în timpul călătoriilor în străinătate sau pentru asigurarea benevolă a bunurilor.

Noul serviciu bancassurance va simplifica și încheierea contractelor de creditare cu Comerțbank, care prevăd deseori obligația debitorului de a asigura obiectele gajului (asigurarea gajului). Acum un potențial client Comerțbank nu va trebui să meargă în mod special la societățile de asigurări, pentru a încheia contractul de asigurare a acestor bunuri. Acesta va putea beneficia de serviciul dat la fața locului și în condiții avantajoase. Pentru a presta la cel mai înalt nivel serviciul dat, angajații băncii au urmat o instruire specială în acest sens.

Astfel, prin introducerea serviciului Bancassurance, Comerțbank devine un centru complex de creditare și asigurare. Clienții băncii vor beneficia de servicii suplimentare și consultații, ceea ce le va face mult mai confortabilă achiziționarea produselor bancare și de asigurări în același oficiu.

Acţionar majoritar al  C.A. Donaris Vienna Insurance Group S.A. – este o companie de origine austriacă, cu o istorie şi tradiţii în domeniul asigurărilor de peste 190 de ani - Vienna Insurance Group. În prezent societatea dată este unul din cele mai mari grupuri de asigurări din Europa şi îşi desfăşoară activitatea în 25 de ţări, atât pe segmentul asigurărilor generale, cât şi pe cel al asigurărilor de viaţă.

Bancassurance presupune organizarea sistemului de vânzare încrucișată (cross-selling) a polițelor de asigurare prin intermediul unei rețele extinse de filiale și sucursale ale băncii. Bancassurance transformă banca într-un supermarket financiar, în care clienții pot beneficia de un spectru larg de servicii de creditare, investiții și asigurare, într-un singur loc și fără a cheltui timp în plus. 

Sursa: comertbank.md

Noutăți similare