Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Clienţii FinComBank S.A. pot alimenta conturile la terminalele QIWI

Clienţii FinComBank S.A. pot alimenta conturile la terminalele QIWI Sursa foto: fincombank.com

Începând de astăzi, 19 martie, clienţii FinComBank S.A. îşi pot alimenta conturile curente şi cele de card bancar, folosind terminalele self-service puse la dispoziţie de către QIWI, compania cu cea mai extinsă reţea de terminale de plată self-service la nivel naţional.

Această metodă de suplinire a contului este una din cele mai comode. Acum nu mai sunteţi nevoiţi să mergeţi la sucursalele băncii pentru a suplini contul. Pe întreg teritoriul ţării este instalat un număr mare de terminale de plată: în marile centre comerciale, în supermarketuri, și în magazinele de proximitate etc.

FinComBank S.A. a dezvoltat de-a lungul timpului, o gamă variată de modalităţi de accesare a serviciilor si produselor bancare astfel pentru a veni în întâmpinarea dorinţei clienţilor săi de a economisi timp, oferindu-le soluţii rapide, sigure, flexibile şi moderne.

Încasarea numerarului în contul curent și alimentarea cu numerar a contului de card bancar în valută naţională pot fi efectuate în regim non-stop, 7 zile pe săptămână. Aceste plăţi pot fi utilizate inclusiv si pentru achitarea creditului.

FinComBank S.A. vine în sprijinul clienţilor prin dezvoltarea portofoliului de servicii şi oferirea de canale de distribuţie eficiente: 47 de unităţi teritoriale răspândite pe întreg teritoriul ţării şi 54 ATM-uri. Acum si prin cele 530 terminale self-service Qiwi.

Pentru mai multe informaţii:

МD-2012, Republica Moldova,

or. Chișinău, str. Pușkin, 26

E-mail: [email protected]

Web site: http://www.fincombank.cоm

Noutăți similare