Azi: € 19,1303 lei 0,0088 $ 17,8989 lei 0,0704
Mâine: € 19,1657 lei 0,0354 $ 17,8718 lei 0,0271

Cele mai profitabile depozite bancare la termen în lei (octombrie 2015)

Cele mai profitabile depozite bancare la termen în lei (octombrie 2015) Sursa foto: moneyglare.com

Vă prezentăm în continuare cele mai atractive oferte ale băncilor comerciale din Republica Moldova pentru depozitele la termen în lei, în vigoare la 08 octombrie 2015. În acest clasament nu au fost luate în calcul depozitele bancare destinate copiilor sau pensionarilor.

Top depozite 3 luni

17% - rata dobânzii oferită de către Eximbank (depozitul Romantico), Moldindconbank (depozitul Festival) și Victoriabank (depozitul Magic). Toate cele 3 opțiuni oferă rata fixă a dobânzii. Retrageri din cont nu se permit nici la un depozit prezentat anterior. Depuneri suplimentare sunt posibile în cazul depozitului oferit de Moldindconbank (primele 2 luni) și Victoriabank (primele 2 luni). Capitalizarea dobânzii oferă doar Victoriabank.

16,1% - dobândă oferită de depozitul Sigur (EuroCreditBank). Nu se permit depuneri suplimentare. Retrageri înainte de termen de asemenea nu sunt posibile. Rata dobânzii – fixă. Rata dobânzii poate fi accesată în cadrul promoției de toamnă în perioada 16.09.2015 – 30.11.2015.

15,8% - dobândă oferită de depozitul Standard (EuroCreditBank). Depuneri suplimentare se permit fără limite. Retrageri parțiale de mijloace bănești nu sunt posibile. Suma minimă de constituire – 500 MDL. Este posibilă capitalizarea dobânzii.

Top depozite 6 luni

17,5% - rata dobânzii disponibilă la Moldindconbank (depozitul Festival) și Victoriabank (depozitul Magic). Suma minimă de constituire – 1.000 MDL pentru ambele opțiuni. Depuneri la cont se permit în primele 2 luni. Retrageri nu sunt posibile. Rata dobânzii – fixă. Capitalizarea dobânzii este posibilă la Victoriabank.

17% - dobândă accesibilă la ProCredit Bank (depozitul ProClasic). Dobânda este valabilă în cadrul ofertei de toamnă (16%+1%) care durează în perioada 7 septembrie – 16 octombrie a anului curent. Nu se permit depuneri suplimentare sau retrageri parțiale ale mijloacelor bănești. Rata dobânzii – fixă. Suma minimă de constituire – 50.000 MDL.

16,65% - dobândă oferită de depozitul Sigur (EuroCreditBank). Se permit depuneri suplimentare doar în primele 3 luni. Retrageri înainte de termen nu sunt posibile. Rata dobânzii – fixă. Rata dobânzii poate fi accesată în cadrul promoției de toamnă în perioada 16.09.2015 – 30.11.2015.

Top depozite 12 luni

18% - rata dobânzii disponibilă la Moldindconbank (depozitul Festival) și Victoriabank (depozitele Standard și Magic). Depuneri suplimentare permit toate depozitele, doar că la ofertele Festival și Magic sunt posibile în primele 2 luni, iar în cazul depozitului Standard – cu excepția ultimelor 2 luni. Retrageri parțiale permite doar oferta Standard de la Victoriabank – după 6 luni. Rata dobânzii este fixă (primele 6 luni) pentru depozitele Festival și Magic. Capitalizarea dobânzii este posibilă la cele 2 oferte ale Victoriabank.

17,5% - dobândă oferită de Energbank prin intermediul depozitului Toamna+. Se permit depuneri suplimentare, retrageri – nu. Plata dobânzii se efectuează pe card. Sold minim de constituire – 10.000 MDL.

17% - rata dobânzii oferită de 5 instituții financiare: Eximbank (depozitul Romantico), Energbank (depozitul Toamna), EuroCreditBank (depozitul Standard), Mobiasbancă GSG (depozitul Platinum Etalon) și ProCredit Bank (depozitul ProClasic). Depuneri suplimentare în cont se permit doar la ofertele Energbank și EuroCreditBank. Retrageri parțiale sunt posibile doar în cazul depozitului Standard (EuroCreditBank). Suma minimă de constituire: 2.000 MDL (EuroCreditBank), 5.000 MDL (Eximbank, Energbank și Mobiasbanca) și 50.000 MDL (ProCredit Bank). Dobânda pentru depozitul oferit de ProCredit Bank este valabilă în cadrul ofertei de toamnă (16%+1%) care durează în perioada 7 septembrie – 16 octombrie a anului curent.

Top depozite 24 luni

18,25% - rata dobânzii accesibilă la Victoriabank (depozitul Standard) și Moldindconbank (depozitul Festival). Produsul oferit de Victoriabank permite atât depuneri cât și retrageri parțiale ale mijloacelor bănești din cont, în timp ce depozitul MICB nu permite retrageri înainte de termen. Moldindconbank oferă rata dobânzii fixă pentru primele 6 luni. Victoriabank permite capitalizarea dobânzii la depozitul descris anterior.

17,9% - dobândă oferită de depozitul La termen (Energbank). Nu se permit depuneri și retrageri de mijloace bănești. Suma inițială de constituire – 3.000 MDL.

17,8% - rata dobânzii accesibilă la Energbank prin intermediul depozitului La termen (cu completare). Se permit depuneri suplimentare pe perioada depozitului, cu excepția ultimelor 3 luni. Suma minimă de constituire – 3.000 MDL.

Toate ofertele băncilor comerciale privind depozitele la termen le puteți vizualiza în pagina Depozite, unde puteți efectua căutări în dependență de valută, termenul plasării mijloacelor bănești sau banca preferată.

Sursa: bancamea.md

Noutăți similare