Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Cele mai profitabile depozite bancare la termen în lei (februarie 2016)

Cele mai profitabile depozite bancare la termen în lei (februarie 2016) Sursa foto: gobankingrates.com

Vă prezentăm în continuare cele mai atractive oferte ale băncilor comerciale din Republica Moldova pentru depozitele la termen în lei (MDL), în vigoare la 08 februarie 2016. În acest clasament nu au fost luate în calcul depozitele bancare destinate unor categorii aparte de clienți (copii, pensionari sau migranți).

Top depozite 3 luni

17,5% - dobândă anuală oferită de depozitul Primavera (Eximbank GVB). Nu se permit depuneri sau retrageri din cont. Rata dobânzii – fixă. Suma minimă de constituire – 5.000 MDL.

17,25% - dobândă anuală oferită de către Mobiasbancă GSG (depozitul Platinum Etalon), FinComBank (depozitul Pe termen) și Energbank (depozitul De iarnă+). Depuneri și retrageri de mijloace bănești nu permite nici un depozit enumerat anterior. Rata dobânzii este fixă pentru produsele oferite de Mobiasbancă și FinComBank. Suma minimă de constituire: 500 MDL (FinComBank), 5.000 MDL (Mobiaasbancă) și 10.000 MDL (Energbank).

17% - rata dobânzii oferită de către Comerțbank (depozitul Gotik), Eximbank (depozitul Romantico), Moldindconbank (depozitul Colind 2016) și Victoriabank (depozitul Magic). Toate opțiunile oferă rata fixă a dobânzii. Depuneri suplimentare permite doar Victoriabank (în primele 2 luni). Retrageri parțiale nu permite nici un depozit enumerat anterior. Sold minim: 1.000 MDL în cazul Comerțbank, Moldindconbank sau Victoriabank și 5.000 MDL la depozitul oferit de Eximbank.

Top depozite 6 luni

18,25% - dobândă accesibilă la FinComBank, depozitul De sărbători. Se permit depuneri suplimentare în primele 3 luni, retrageri nu sunt posibile. Rata dobânzii – fixă. Suma minimă de constituire – 1.000 MDL.

18% - dobânda anuală oferită de Comerțbank (depozitul Gotik), Mobiasbancă Groupe Societe Generale (depozitul Platinum Etalon) și Eximbank GVB (depozitul Campagna). Depuneri suplimentare sau retrageri parțiale de mijloace bănești din cont nu permite nici un depozit menționat. Rata dobânzii este fixă la toate cele 3 oferte. Sold minim: 1.000 MDL (Comerțbank) și 5.000 MDL (Mobiasbancă GSG și Eximbank GVB).

17,75% - rata dobânzii oferită de depozitul De iarnă+ (Energbank). Nu se permit depuneri sau retrageri de bani din cont. Plata dobânzii se efectuează lunar la contul de card. Suma minimă de constituire – 10.000 MDL.

Top depozite 12 luni

18,5% - dobândă anuală oferită de către Mobiasbancă GSG (depozitul Platinum Etalon). Nu se permit depuneri sau retrageri de bani din cont. Rata dobânzii – flotantă. Suma minimă de constituire – 5.000 MDL.

18,25% - rata dobânzii accesibilă la Eximbank prin intermediul depozitului Campagna. Nu se permit depuneri și retrageri de mijloace bănești. Sold minim – 5.000 MDL.

18% - rata dobânzii disponibilă la Energbank (depozitul De iarnă+), Moldindconbank (depozitul Colind 2016), Moldova Agroindbank (depozitul Meridian) și Victoriabank (depozitele Standard și Magic). Depuneri suplimentare permit depozitele oferite de MAIB și Victoriabank. Retrageri parțiale nu permite nici o opțiune cu excepția depozitului Standard. Rata dobânzii fixă – oferită de produsele Colind 2016 și Magic, ambele pentru primele 6 luni. Capitalizarea dobânzii este posibilă la depozitele oferite de Victoriabank.

Top depozite 24 luni

18,75% - dobândă anuală oferită de către Mobiasbancă GSG prin intermediul depozitului Platinum Etalon. Nu se permit depuneri suplimentare sau retrageri parțiale de mijloace bănești. Rata dobânzii – flotantă. Suma minimă de constituire – 5.000 MDL.

18,3% - dobândă oferită de depozitul La termen (Energbank). Nu se permit depuneri și retrageri de mijloace bănești. Suma inițială de constituire – 3.000 MDL.

18,25% - rata dobânzii accesibilă la Victoriabank (depozitul Standard). Depuneri la cont se permit nelimitat, cu excepția ultimelor 2 luni. Retrageri parțiale se permit după primele 6 luni. Este posibilă capitalizarea dobânzii. Sold minim – 3.000 MDL.

Toate ofertele băncilor comerciale privind depozitele la termen le puteți vizualiza în pagina Depozite, unde puteți efectua căutări în dependență de valută, termenul plasării mijloacelor bănești, banca preferată și alte opțiuni.

Sursa: bancamea.md

Noutăți similare