Azi: € 19,4692 lei 0,0788 $ 16,9867 lei 0,0165

Cele mai profitabile depozite bancare la termen în lei (decembrie 2017)

Cele mai profitabile depozite bancare la termen în lei (decembrie 2017) Sursa foto: kbcbrussels.be

Vă prezentăm în continuare cele mai atractive oferte ale băncilor licențiate din Republica Moldova pentru depozitele noi la termen în lei (MDL), în vigoare la 07 decembrie 2017. Clasamentul nu include depozitele bancare destinate unor categorii aparte de clienți (copii, pensionari sau migranți).

Top depozite 3 luni

4,5% - dobândă anuală oferită de către Moldova Agroindbank (depozitul Clasic). Nu se permit depuneri suplimentare sau retrageri parțiale înainte de termen. Sold minim: 1.000 MDL.

4% - rata dobânzii oferită de depozitele: Serenada (Moldindconbank) și Classique (Mobiasbancă). Depuneri suplimentare și retrageri parțiale înainte de termen nu permite nici una din cele 2 oferte. Suma minimă de constituire: 500 MDL (Mobiasbancă) și 1.000 MDL (Moldindconbank).

3,5% - dobândă accesibilă la depozitele Maestro (Moldindconbank), Classico (Eximbank), Standard (EuroCreditBank) și Tradițional fix (FinComBank). Depuneri suplimentare permite EuroCreditBank. Retrageri parțiale înainte de termen nu permite nici o ofertă. Rata dobânzii – fixă, la depozitul oferit de Moldindconbank și FinComBank. Sold minim – 500 MDL (FinComBank și EuroCreditBank), 1.000 MDL (Moldindconbank) și 3.000 MDL (Eximbank).

Top depozite 6 luni

5,5% - dobândă valabilă la depozitele: Clasic (MAIB) și Classique (Mobiasbancă). Depuneri suplimentare sau retrageri de mijloace bănești înainte de termen nu permite nici unul din cele 2 depozite. Sold minim: 500 MDL (Mobiasbancă) și 1.000 MDL (MAIB).

5,25% - rata dobânzii oferită de FinComBank, prin intermediul depozitului Tradițional flotant. Nu se permit depuneri sau retrageri înainte de termen. Sold minim – 500 MDL.

5% - rata dobânzii oferită de depozitele: Serenada (Moldindconbank) și Clasic+ (MAIB). Depuneri suplimentare permit ambele depozite. Retrageri parțiale din cont înainte de termen permite MAIB. Sold minim: 1.000 MDL (Moldindconbank) și 100.000 MDL (MAIB)

Top depozite 12 luni

6,5% - dobândă oferită de 2 depozite: Classique (Mobiasbancă) și Clasic (MAIB). Depuneri la cont permite sau retrageri parțiale înainte de termen nu sunt posibile la nici una din ofertele enumerate. Sold minim: 500 MDL (Mobiasbancă) și 1.000 MDL (MAIB)

6,25% - rata dobânzii accesibilă la FinComBank (depozitul Tradițional flotant). Nu se permit depuneri suplimentare sau retrageri parțiale de mijloace bănești înainte de termen. Sold minim – 500 MDL (FinComBank).

6% - dobândă oferită de Moldindconbank (depozitul Serenada) și EuroCreditBank (depozitul Standard). Depuneri suplimentare la cont permit ambele oferte. Retrageri parțiale înainte de termen nu sunt posibile la nici unul din cele 2 depozite.

Top depozite 24 luni

8% - dobândă accesibilă la Mobiasbancă (depozitul Classique). Nu se permit depuneri suplimentare și retrageri parțiale înainte de termen. Sold minim – 500 MDL.

7,75% - rata dobânzii oferită de Moldova Agroindbank (depozitele Capital+ cu plata lunară a dobânzii și Clasic). Se permit depuneri suplimentare în cazul depozitului Capital+. Retrageri înainte de termen – nu sunt posibile la nici una din cele 2 oferte. Sold minim – 1.000 MDL în ambele cazuri.

7,5% - dobândă anuală oferită de FinComBank (depozitul Tradițional flotant) și MAIB (depozitul Capital+ cu capitalizarea dobânzii). Depozitul oferit de MAIB permite depuneri suplimentare de mijloace bănești în cont. Retrageri parțiale înainte de termen nu permite nici unul din cele 2 depozite. Sold minim – 500 MDL (FinComBank) și 1.000 MDL (MAIB).

Toate ofertele băncilor comerciale privind depozitele la termen le puteți vizualiza în pagina Depozite, unde puteți efectua căutări în dependență de valută, termenul plasării mijloacelor bănești, banca preferată și alte opțiuni.

Sursa: bancamea.md

Noutăți similare