Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

Cele mai profitabile depozite bancare la termen în euro (iulie 2016)

Cele mai profitabile depozite bancare la termen în euro (iulie 2016) Sursa foto: noile-bancnote-euro.eu

Vă prezentăm cele mai atractive oferte ale băncilor comerciale din Republica Moldova pentru depozitele la termen (6, 12 și 24 luni) în euro (EUR), în vigoare la 06 iulie 2016. Clasamentul nu include depozitele destinate unor categorii aparte de clienți (copii, pensionari sau migranți).

Top depozite 6 luni

2% - rata dobânzii oferită de Moldova Agroindbank (depozitul Clasic), Moldindconbank (depozitele Maestro și Serenada) și Victoriabank (depozitul Estival 2016). Depuneri suplimentare la cont permite Moldindconbank (în primele 3 luni) și Victoriabank (cu excepția ultimelor 2 luni). Retrageri parțiale înainte de termen nu permite nici o ofertă enumerată anterior. Rata dobânzii fixă (primele 3 luni) - la oferta Maestro. Capitalizarea dobânzii este posibilă la depozitul oferit de Victoriabank.

1,75% - dobândă accesibilă la Eximbank (depozitul Valutario) și Moldova Agroindbank (depozitul Clasic+). Depuneri suplimentare (în primele 90 de zile) la cont permite oferta MAIB. Retrageri înainte de termen sunt posibile în cazul produsului Clasic+ și Valutario (în a 2-a jumătate a termenului depozitului, lunar maxim 20% din soldul de la sfârșitul lunii precedente). Sold minim: 200 EUR (Valutario) și 10.000 EUR (Clasic+).

1,5% - rata dobânzii oferită de multiple bănci: Comerțbank (depozitele Barocco și Renaissance), Eximbank GVB (depozitul Stabil), Moldova Agroindbank (depozitul Clasic+) și Victoriabank (Depozit la card multifuncțional). Depuneri suplimentare se permit în cazul MAIB (primele 90 de zile), Renaissance de la Comerțbank (nelimitat cu excepția ultimei luni) și Victoriabank (nelimitat). Retrageri parțiale de mijloace bănești sunt posibile doar în cazul ofertei Stabil, în a doua jumătate a termenului, lunar maximum 20% din soldul depozitului de la sfârșitul lunii precedente. Sold minim: 100 EUR (Comerțbank), 200 EUR (Eximbank), 300 EUR (Victoriabank) și 500 EUR (MAIB).

Top depozite 12 luni

3% - dobândă oferită de depozitele Maestro și Serenada (Moldindconbank). Se permit depuneri suplimentare în cont în primele 3 luni (depozitul Maestro) și cu excepția ultimelor 3 luni (depozitul Serenada). Retrageri parțiale înainte de termen nu se permit. Sold minim – 100 EUR. Rata dobânzii - fixă în primele 3 luni pentru oferta Maestro.

2,75% - rata dobânzii anuală oferită de către Comerțbank (depozitele Gotic și Barocco) și Victoriabank (Estival 2016). Depuneri suplimentare (cu excepția ultimelor 2 luni) și retrageri parțiale (după 6 luni, lunar maxim 20% de la soldul sfârșitul lunii precedente) permite oferta Victoriabank. Rata dobânzii fixă poate fi obținută la depozitul Gotic. Sold minim: 100 EUR pentru toate cele 3 oferte.

2,5% - dobândă accesibilă la Moldova Agroindbank prin intermediul depozitului Clasic și la Eximbank GVB prin depozitul Valutario. Nici un depozit nu permite depuneri suplimentare de bani în cont. Retrageri parțiale sunt posibile în cazul Valutario – în a 2-a jumătate a termenului, lunar maxim 20% de la soldul sfârșitul lunii precedente. Suma minimă de constituire – 100 EUR (MAIB) și 200 EUR (Eximbank).

Top depozite 24 luni

3,75% - dobândă oferită de depozitele Maestro și Serenada (Moldindconbank). Se permit depuneri suplimentare în cont în primele 3 luni (depozitul Maestro) și cu excepția ultimelor 3 luni (depozitul Serenada). Retrageri parțiale înainte de termen nu se permit. Sold minim – 100 EUR. Rata dobânzii - fixă în primele 3 luni pentru oferta Maestro.

3,5% - rata dobânzii oferită de către Moldova Agroindbank (depozitul Clasic) și Estival 2016 (Victoriabank). Depuneri suplimentare (cu excepția ultimelor 2 luni) și retrageri (după 6 luni, lunar maxim 20% de la soldul de la sfârșitul lunii precedente) se permit în cazul Victoriabank. Sold minim: 100 EUR la ambele depozite.

3,25% - dobânda anuală oferită de către depozitul Barocco (Comerțbank). Depuneri și retrageri de mijloace bănești nu se permit. Sold minim: 100 EUR.

Toate ofertele băncilor comerciale privind depozitele la termen le puteți vizualiza în pagina Depozite, unde puteți efectua căutări în dependență de valută, termenul plasării mijloacelor bănești, bancă comercială și alte opțiuni.

Sursa: bancamea.md

Noutăți similare