Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Cele mai profitabile depozite bancare la termen în euro (august 2015)

Cele mai profitabile depozite bancare la termen în euro (august 2015) Sursa foto: photo.elsoar.com

Vă prezentăm cele mai atractive oferte ale băncilor comerciale din Republica Moldova pentru depozitele la termen (6, 12 și 24 luni) în euro, în vigoare la 04 august 2015. În acest clasament nu au fost luate în calcul depozitele destinate copiilor sau pensionarilor.

Top depozite 6 luni

2% - rata dobânzii oferită de Moldova Agroindbank (depozitul Clasic) și Victoriabank (depozit Estival 2015). Depuneri suplimentare se permit doar în cazul depozitului de la Victoriabank, în primele 2 luni. Retrageri parțiale din cont nu permite nici unul din depozite. Rata dobânzii fixă pentru depozitul Estival 2015 și flotantă pentru Clasic. Suma minimă de constituire – 100 EUR pentru ambele depozite.

1,8% - dobândă oferită de depozitul Maxima (FinComBank). Acest depozit permite depuneri la cont (cu excepția ultimelor 3 luni) și retrageri parțiale (10% pînă la suma minimă). Suma minimă de constituire – 200 EUR.

1,75% - rata dobânzii valabilă pentru depozitul Clasic+ (Moldova Agroindbank). Se permit depuneri la cont în primele 90 de zile. Retrageri parțiale sunt posibile. Rata dobânzii este valabilă pentru depozitele ce depășesc soldul de 10.000 EUR.

Top depozite 12 luni

2,8% - dobândă oferită de depozitul Maxima (FinComBank). Acest depozit permite depuneri suplimentare în cont, cu excepția ultimelor 3 luni. Retrageri parțiale se permit (10% până la suma minimă). Aportul inițial – 200 EUR.

2,75% - rata dobânzii anuală oferită de către Comerțbank (depozitul Barocco) și Victoriabank (depozitul Standard). Depozitul oferit de Victoriabank permite atât depuneri suplimentare (cu excepția ultimelor 2 luni) cât și retrageri parțiale (după 6 luni). Produsul oferit de Comerțbank nu permite nici depuneri, nici retrageri. Capitalizarea dobânzii este posibilă în cazul depozitului de la Victoriabank.

2,7% - dobândă oferită de Eximbank GVB (depozitul Libero). Se permit depuneri suplimentare cu excepția ultimei luni. Retrageri de bani nu sunt posibile. Rata dobânzii – fixă. Suma minimă de constituire – 500 EUR.

Top depozite 24 luni

3,5% - rata dobânzii oferită de către Moldova Agroindbank (depozitul Clasic) și FinComBank (depozitul Maxima). Depuneri la cont permite FinComBank, cu excepția ultimelor 3 luni. Retrageri sunt posibile doar în cazul produsului Maxima. Suma minimă de constituire: 100 EUR (MAIB) și 200 EUR (FinComBank).

3,25% - dobânda anuală oferită de către depozitele Barocco (Comerțbank) și Standard (EuroCreditBank). Depuneri și retrageri de mijloace bănești se permit la produsul oferit de EuroCreditBank.

3,2% - rata dobânzii accesibilă la Moldindconbank, depozitul Festival. Depuneri la cont se permit doar în primele 2 luni. Retrageri parțiale nu sunt posibile. Rata dobânzii fixă în primele 6 luni. Suma minimă de constituire – 100 EUR.

Toate ofertele băncilor comerciale privind depozitele la termen le puteți vizualiza în pagina Depozite, unde puteți efectua căutări în dependență de valută, termenul plasării mijloacelor bănești, bancă comercială etc.

Sursa: bancamea.md

Noutăți similare