Azi: € 19,0242 lei 0,0890 $ 17,8816 lei 0,0636

Cele mai profitabile depozite bancare în lei (iulie 2014)

Cele mai profitabile depozite bancare în lei (iulie 2014) Sursa foto: mothermiser.com

Vă prezentăm în continuare cele mai atractive oferte ale băncilor comerciale din Republica Moldova pentru depozitele la termen în lei, în vigoare la 08 iulie 2014. În acest clasament nu au fost luate în calcul depozitele bancare destinate copiilor sau pensionarilor.

Top depozite 6 luni

8% - rata dobânzii oferită de Banca Socială, prin intermediul depozitului Vacanță. Nu se permit nici retrageri, nici depuneri de mijloace bănești. Rata dobânzii este fixă.

7,5% - dobândă oferită de depozitele Standart+ (Unibank), Aniversare 20 ani (Banca Socială) și Iarna (Banca Socială). Depuneri de bani permite depozitul Aniversare 20 ani și Standart+. Retrageri de bani permite doar Unibank. Rata dobânzii este flotantă la toate produsele.

7% - rata dobânzii oferită de Eximbank (depozitul Flexibil) și Banca Socială (BS-Absolut). Depozitul oferit de Banca Socială permite atât depuneri cât și retrageri, iar Eximbank permite doar retrageri parțiale a mijloacelor bănești din cont.

Top depozite 12 luni

9% - dobândă oferită de depozitele Standart+ (Unibank), Aniversare 20 ani (Banca Socială) și Iarna (Banca Socială). Depuneri suplimentare permite doar depozitele Aniversare 20 ani și Standart+. Retrageri din cont sunt permise doar de către Unibank.

8,50% - rata flotantă a dobânzii oferită de Moldova Agroindbank (depozitul “Oferta de vară”), Moldindconbank (depozitul Simfonie) și Banca Socială (BS-Absolut). Toate depozitele permit depuneri suplimentare de bani în cont. Retrageri nu permite doar depozitul oferit de MAIB. Capitalizarea dobânzii este posibilă la MICB și Banca Socială.

8,25% - dobândă oferită de depozitul Exclusiv (Banca de Economii) și Classico (Eximbank). Nici un depozit nu permite depuneri sau retrageri de bani din cont.

Top depozite 24 luni

10,25% - dobândă oferită de Banca Socială prin intermediul depozitelor Clasice și Aniversare 20 de ani. Depozitul Aniversare permite depuneri suplimentare și de asemenea oferă posibilitatea capitalizării dobânzii.

10% - rată (flotantă) oferită de Unibank, depozitul Uni-Profit. Depozitul nu permite depuneri sau retrageri parțiale a banilor. Suma minimă de constituire: 10.000 MDL.

9,50% - rată a dobânzii oferită de Banca Socială prin intermediul depozitelor Iarna și BS-Absolut. Depozitul BS-Absolut permite atât depuneri cât și retrageri de bani din cont, în timp ce oferta Iarna nu permite aceste operațiuni. Rata dobânzii este flotantă la ambele produse.

Toate ofertele băncilor comerciale privind depozitele la termen le puteți vizualiza în pagina Depozite, unde puteți efectua căutări în dependență de valută, termenul plasării mijloacelor bănești sau banca preferată.

Sursa: bancamea.md

Noutăți similare