Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482
Mâine: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Cele mai profitabile depozite bancare în euro (octombrie 2014)

Cele mai profitabile depozite bancare în euro (octombrie 2014) Sursa foto: AFP / dawn.com

Vă prezentăm cele mai atractive oferte ale băncilor comerciale din Moldova pentru depozitele la termen (6, 12 și 24 luni) în euro, în vigoare la 08 octombrie 2014. În acest clasament nu au fost luate în calcul depozitele destinate copiilor sau pensionarilor.

Top depozite 6 luni

5,5% - rata oferită de depozitul Vacanță (Banca Socială). Nu se permit retrageri de bani și nici depuneri suplimentare. Rata dobânzii este fixă.

5,3% - dobândă oferită de Unibank prin intermediul depozitului Standart+. Acest depozit permite atât depuneri suplimentare în cont, cât și retrageri parțiale. Este posibilă capitalizarea dobânzii.

5% - dobândă oferită de Banca de Economii (depozitele Fidelitate, Rentabil și Deosebit), Banca Socială (depozitul Toamna de aur) și Unibank (depozitul Standart). Toate produsele cu excepția depozitului Deosebit oferă posibilitatea depunerii suplimentare de mijloace bănești. Retrageri parțiale de bani nu permit depozitele Toamna de aur, Standart, Rentabil și Deosebit. Capitalizarea dobânzii este posibilă la toate depozitele cu excepția celor oferite de BEM. Rata fixă – la Unibank și BEM (depozitul Deosebit).

Top depozite 12 luni

6,5% - rata dobânzii oferită de Banca Socială prin intermediul depozitului Toamna de aur. Se permit depuneri suplimentare de cont. Este posibilă capitalizarea dobânzii.

6,1% - dobânda oferită de depozitul Standart+ (Unibank). Rata dobânzii este flotantă. Depozitul permite depuneri suplimentare și retrageri parțiale ale banilor din cont. Depozitul oferă posibilitatea capitalizării dobânzii.

6% - rată flotantă a dobânzii oferită de Banca de Economii (depozitul Rentabil). Sunt posibile depuneri suplimentare de bani în cont. Retrageri parțiale nu se permit.

Top depozite 24 luni

6,6% - rata dobânzii oferită de Banca Socială prin intermediul depozitului Toamna de aur. Se permit depuneri suplimentare de cont. Retrageri parțiale (maxim 25% lunar) se permit doar după 12 luni de la constituirea depozitului. Este posibilă capitalizarea dobânzii.

6,3% - rata dobânzii oferită de către Unibank (depozitul Uni-Profit). Nu se permit retrageri sau depuneri de bani în cont. Rata dobânzii – flotantă.

6,05% - dobândă oferită de Banca Socială prin intermediul a 2 depozite – Clasice și Aniversare 20 ani. Depuneri suplimentare permite doar depozitul Aniversare 20 ani, retrageri parțiale – doar depozitul Clasice. Rata dobânzii este flotantă pentru ambele opțiuni.

Toate ofertele băncilor comerciale privind depozitele la termen le puteți vizualiza în pagina Depozite, unde puteți efectua căutări în dependență de valută, termenul plasării mijloacelor bănești, banca comercială etc.

Sursa: bancamea.md

Noutăți similare