Azi: € 19,0909 lei 0,1177 $ 17,6425 lei 0,0482

Cele mai profitabile depozite bancare în euro (iulie 2014)

Cele mai profitabile depozite bancare în euro (iulie 2014) Sursa foto: scico.gr

Vă prezentăm cele mai atractive oferte ale băncilor comerciale din Moldova pentru depozitele la termen (6,12 și 24 luni) în euro, în vigoare la 09 iulie 2014. În acest clasament nu au fost luate în calcul depozitele destinate copiilor sau pensionarilor.

Top depozite 6 luni

5,5% - rata oferită de depozitele Standart+ (Unibank) și Vacanță (Banca Socială). Depozitul oferit de Unibank permite depuneri suplimentare (cu excepția ultimelor 2 luni) de mijloace bănești și retrageri parțiale, iar cel oferit de Banca Socială nu permite nici depuneri, nici retrageri. Rata fixă a dobânzii este oferită de Banca Socială.

5% - dobândă oferită de Banca de Economii (depozitele Fidelitate, Rentabil și Deosebit), Moldindconbank (depozitul Simfonie) și Unibank (depozitul Standart). Toate produsele cu excepția depozitului Deosebit oferă posibilitatea depunerii suplimentare de mijloace bănești. Retrageri parțiale de bani nu permit depozitele Standart, Rentabil și Deosebit. Capitalizarea dobânzii este posibilă la toate depozitele cu excepția celor oferite de BEM. Rata fixă – la Unibank și BEM (depozitul Deosebit).

4,5% - rata dobânzii oferită de FinComBank (depozitul Maxima). Se permit depuneri suplimentare și retrageri parțiale ale mijloacelor bănești din cont.

Top depozite 12 luni

6,4% - dobânda oferită de depozitul Standart+ (Unibank). Rata dobânzii este flotantă. Depozitul permite depuneri suplimentare și retrageri parțiale ale banilor din cont. Depozitul oferă posibilitatea capitalizării dobânzii.

6% - rată flotantă a dobânzii oferită de Banca de Economii (depozitul Rentabil) și Unibank (depozitul Standart). Ambele depozite permit depuneri suplimentare, însă nu permit retragerea parțială a banilor din cont. Rata dobânzii este fixă la produsul oferit de Unibank.

5,5% - rata dobânzii oferită de Banca de Economii (depozitele Fidelitate și Deosebit) și Moldindconbank (Simfonie și Crescendo). Depuneri de mijloace bănești sunt posibile la depozitele Fidelitate, Simfonie și Crescendo. Retrageri parțiale din cont permit ofertele Fidelitate și Simfonie. Rata fixă a dobânzii – depozitul Crescendo și Deosebit. Capitalizarea dobânzii este posibilă la ambele depozite oferite de MICB.

Top depozite 24 luni

6,6% - rata dobânzii oferită de către Unibank (depozitul Uni-Profit). Nu se permit retrageri sau depuneri de bani în cont. Rata dobânzii – flotantă.

6,25% - dobândă oferită de Banca Socială prin intermediul mai multor depozite – Clasice, Aniversare 20 ani și Iarna. Depuneri suplimentare permite doar depozitul Aniversare 20 ani, retrageri parțiale – doar depozitul Clasice. Rata dobânzii este flotantă pentru toate opțiunile.

6% - dobândă oferită de depozitul Fidelitate (Banca de Economii), Simfonie (Moldindconbank) și Crescendo (Moldindconbank). Toate depozitele permit depuneri suplimentare. Retrageri parțiale sunt posibile la depozitele Fidelitate, și Simfonie. Capitalizarea dobânzii este posibilă la Moldindconbank. Rata dobânzii – flotantă pentru toate depozitele, cu excepția Crescendo, care oferă rata fixă a dobânzii.

Toate ofertele băncilor comerciale privind depozitele la termen le puteți vizualiza în pagina Depozite, unde puteți efectua căutări în dependență de valută, termenul plasării mijloacelor bănești, banca comercială etc.

Sursa: bancamea.md

Noutăți similare