Azi: € 19,0283 lei 0,0626 $ 17,6449 lei 0,0024

Cele mai profitabile depozite bancare în dolari SUA (aprilie 2014)

Cele mai profitabile depozite bancare în dolari SUA (aprilie 2014) Sursa foto: thetimes.co.uk

Vă prezentăm cele mai profitabile depozite bancare, în vigoare la 09 aprilie 2014, oferite de băncile comerciale din Moldova pentru plasarea dolarilor SUA la termen de 6, 12 și 24 luni. În clasamentul ce urmează nu sunt incluse depozitele destinate copiilor și cele pentru pensionari.

Top depozite 6 luni

5,5% - rată anuală oferită de depozitul Standart+ (Unibank). Depozitul permite retrageri și depuneri de mijloace bănești în cont. Este posibilă capitalizarea dobânzii.

5% - dobândă oferită de multiple produse: Avantajos și Primavara 2014 (Victoriabank), Rentabil și Fidelitate (Banca de Economii), Standart (Unibank) și Simfonia primăverii (Moldindconbank). Toate depozitele permit depuneri suplimentare de bani în cont. Retrageri parțiale sunt posibile doar în cazul depozitului Fidelitate (BEM), Avantajos (Victoriabank) și Simfonia primăverii (MICB). Rata fixă a dobânzii este oferită de produsul Primavara 2014 (Victoriabank) și Standart (Unibank).

4,5% - dobândă oferită de FinComBank prin intermediul depozitului “Maxima”. Se permit atât depuneri cât și retrageri de mijloace bănești.

Top depozite 12 luni

6,4% - rată (flotantă) oferită de depozitul Standart+ (Unibank). Acest depozit permite atât depuneri cât și retrageri parțiale ale mijloacelor bănești din cont. Este posibilă capitalizarea dobânzii.

6% - dobândă oferită de Banca de Economii (depozitul Rentabil) și Unibank (depozitul Standart). Ambele depozite permit depuneri suplimentare și de asemenea ambele nu permit retrageri parțiale. Capitalizarea dobânzii este posibilă la Unibank. Rata fixă a dobânzii – doar la produsul oferit de Unibank.

5,75% - rată flotantă a dobânzii oferită de Comerțbank, depozitul Barocco. Acest depozit nu permite nici depuneri, nici retrageri de bani din cont.

Top depozite 24 luni

6,6% - rată oferită de depozitul Uni-Profit (Unibank). Depozitul nu permite nici retrageri, nici depuneri suplimentare de bani în cont.

6,25% - dobândă oferită de Banca Socială prin intermediul mai multor produse – Clasice, Aniversare 20 ani și Iarna. Depuneri suplimentare permite doar oferta Aniversare 20 ani, retrageri – doar Clasice. Rata dobânzii este flotantă pentru toate depozitele.

6% - rata dobânzii oferită de depozitele Fidelitate (Banca de Economii), Barocco (Comerțbank) și Simfonia primăverii (Moldindconbank). Depozitul oferit de Comerțbank nu permite nici depuneri, nici retrageri de bani; celelalte 2 produse – permit. Capitalizarea dobânzii este posibilă la depozitul oferit de Moldindconbank.

Toate ofertele băncilor comerciale privind depozitele la termen le puteți vizualiza în pagina Depozite, unde puteți efectua căutări în dependență de valută, termenul plasării mijloacelor bănești, bancă comercială etc.

Sursa: bancamea.md

Noutăți similare